reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia to super że wsio ok. Cieszę sie, życzę Ci wszystkiego dobrego. Oby do kwietnia dzidzia w brzuszku była i o czasie przyszła na świat :-D

Monia_55 cześć, a ty jak sie czujesz?

Libby pewnie, ze możesz :-)

Hej Amalfi jak Ci mija dzień?

Sol rzeczywiście - "szpital porażka" , współczuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewcia paradoksalnie słowa mi się strasznie podobają i wogóle to żaluję że mam taki uraz do niej:(( Ale poprostu nie mogę jej sluchać bo mam takie głębokie przekoanie że zaraz coś zlego mi się stanie...
A i dobrze powiedziałas tym studentom!

Pszczółka cześć - calkiem dobrze! Tylko powybijałabym wszystkich dookoła:wściekła/y::wściekła/y:

Ewcia- i słusznie im powiedziałaś, w końcu każda kobieta ma prawo odmówić bycia takim królikiem doświadczalnym. Nie mają też pojęcia jakie to jest krępujące dla kobiety. Jak samopoczucie?

Pszczółka, amalfi, monia, libby, sol witajcie :-)

Ewcia i monia- czy czułyście intuicyjnie kilka dni przed @, że możecie być w ciąży?

Ostatnia edycja:
Monia w pracy Cię tak denerwują?

Cześć Kalamandyna :-D Tak wogóle to chyba się nie znamy. Co porabiasz, tez się starasz o dzidzię?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny dzieki...:-(
KALAMANDYNA- nie,nie Polna-na Lutyckiej....a najgorsze ,ze na poczatku traktowali mnie jak gowniare bo gin mowil-jaka ciąża,pani ma @...dopiero po badaniach okazalo sie ,ze to byl 9t.c. ale przeprazam nie uslyszalam....

Kala- ja miałam coś w podświadomości...
choć 5 dni przed pozytywnym testem wyszedł mi negatywny...
a dzień przed drugim testowaniem to już w ogóle prawie byłam pewna, gdyż odrzuciło mnie od domestosa co nigdy się nie przytrafiało...

babeczki, ja być z doskoku, bo robię generalne porządki w kuchni....

ewcia dzis zrobilabym to samo, ale ja najpierw sie wtedy rozkroczylam, a potem onie wlezli a mi szczeka opadła do samej podłogi i nic nie powiedzialam tylko sie modliłam zeby sie skonczylo!!! Dzis mam z 8lat wiecej, doswiadczenia i niewypazony pysk, to bym przegonila w 3sekundy!!!!
pszczolka czesc! U mnie ok, a co u Ciebie?
kalamandyna czesc!
mama
lakarze rzadko przyznaja sie do błedu

Ostatnia edycja:
mama- może to zależy na kogo się trafi, na jaką zmianę choć to w żaden sposób nie usprawiedliwia ich chamskiego zachowania. Ja rodziłam na Lutyckiej...
jak Twoje starania? Och, jak ja Ci zazdroszcze wagi ;-)

Dzięki Amalfi u mnie też ok :-) tylko muszę iść zbadać prolaktyne, bo mam coś z piersiami, kropelki jakiegoś płynu mi sie pojawiają

reklama
Hej kochane moje dziewczyny! Kurcze jesteście naprawdę świetne, każdej z Was z osobna chciałabym podziękować za gratulację i troskę, ale tyle naskrobałyście od rana i wczoraj wieczora, że kurcze boję się którąś pominąć, więc znowu tak ogólnie dziękuję i witam wszystkie! I postaram się bardziej na bieżąco pisać, bo wtedy łatwiej.

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH Z WAS!!!!!!!

U lekarza byłam, oczywiście niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nie widać, trochę się zmartwiłam, bo lekarz aż dwa razy pytał czy test wyszedł mi pozytywny, spytałam czy mam się martwić, mówi, że się nie martwić, bo ciążę na usg widać dopiero jak ma 3,5 -4 tygodnie (od zapłodnienia). U mnie to dopiero ze 2 tygodnie, albo nawet nie, więc się nie martwię. Pytał jaki kolor plamienia - ja na to, że brązowy i chyba to jest mniej groźne niż czerwona krew. No i dostałam duphaston i mam leżeć. A 16 listopada następna wizyta. Dziś plamienie nadal trwa - rano było mniej, ale teraz po badaniu jest ciut gorzej. No ale zrobiłam wszystko co mogłam na tym etapie, żeby było oki. No może niepotrzebnie dwie siaty z zakupami do domu przyniosłam, ale niestety w lodówce już było pusto. Od teraz się oszczędzam do następnej wizyty.

Wiele się nie dowiedziałam, ale podobno ten duphaston ma zatrzymać plamienie. Tylko czemu on taki drogi???? Słyszałam, że tańsza jest luteina - ale nie wiem czy to jest tak samo dobre jak ten duphaston?

Pszczółka27
a te kropelki z piersi to nie resztki mleka? Bo ja po zakończeniu karmienia miałam taki płyn pólprzezroczysty przez wiele miesięcy jeszcze - na pewno dłużej niż pół roku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry