reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny życzę wszystkim szczęścia, zaciążonym spokojnych miesięcy pozostałych do porodu a tym co się starają by szybko się udało.
jakoś ostatnio to mnie nie widzicie, a po co mam się i tym stresować.

sol, ja odnośnie szpitalu na Prostej - to ja tam nigdy nie byłam! Tylko w poradni obok. I póki co jestem zadowolona. ale to pewnie początek mojej drogi i nie wiem, jak to dalej będzie. Pewnie szybko nie uda mi się zajść. Państwowe szpitale mają swój "urok" niestety. A tak w ogóle to dzięki za przestrogę :)

musia, przykro mi :((((( Może następny cykl będzie Twój?

musia- przykro mi, pewnie w którymś cyklu się uda:-)

młodam- głowa do góry, wiesz że jak się chce bardzo chce to wtedy jak na złość nie wychodzi?

Niedawno czytałam jak dziewczyny się nakręcały z różnymi objawami ciążowymi, a teraz sama tak robię, hehe;-)

Dzieki dziewczyny:-( Chyba za bardzo sie nakrecilam ...

A u mnie leje...... nawet nie pada, LEJE

reklama
Musia kurka przykro mi bardzo, wredna @, jak ja mówię nowy cykl nowa nadzieja. Tulę cię.
mlodam widze jakas deprecha czy moze hormonki u ciebie. Moja droga widzimy cię widzimy tylko wlatujesz jak po ogien i zaraz cię nie ma paskudo
kala a no własnie witaj w klubie, tak to działa nakręcamy się same nie wiedząc kiedy
monia ale co to znaczy ok bo ty miałas monitoring teraz miec chyba???i

Ja walcze dalej z Mackiem z przygotowaniami do testów. Juz jestem taka mądra. Robimy teraz biologie i układ krwionośny. Wypiłam Latte i poleciałam od razu do kibelka a teraz w brzuchu mi wariuje i juz nie wiem czy kawy nie moge czy to te ogórki co je zjadłam w ciągu dnia....Niektóre mają zaparcia jak monia a ja na odwrót, wrrr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry