reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- trzymaj sie kochana,trzymaj sie dzielnie....pewnie badal Cie wziernikiem...jak juz kupilas to bierz ten duphaston i lez kiedy mozesz-jak poczujesz silny bol brzucha to proponuje od razu na izbe przyjęć....tak z wlasnego doswiadczenia..

reklama
mama, przeczytałam prawie cały wątek staraczki i przyszłe mamy na 2011, regionalny-śląsk- piękne Gliwice oraz Gliwice- szpital i gin... Mój śmieje się, że z zamiast z nim, to dzidziusia będę również z Wami robić :laugh2:
W tej chwili szukam opinii na temat ginekologów w Gliwicach. Pokopiowałam sobie kilka nazwisk i szukam również informacji o nich na innych forach.
Wisienka, ja już tak mam, że tak raniutko się budzę
lil_maja, 3maj się i myśl pozytywnie

ZIZI- cześć :) no my tu wszystkie wiemy jak to jest jak niechciana @ przylazi;/;/

LIL- nastepnym razem popros gina o lutke...ja w ciązy z Zuza tez bralam dupka a z Domisiem juz lutke.

LIBBY- prawie caly ten watek ;0;0;0;0;0
no to dalaś czadu kobieto :))))))))))
to chyba od rana przy tym siedzisz-ale masz lekturę:))

moj Tomi czasem tez tak mowi,ale potem idzie dzialać bez gadania :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lil ale jak to sikasz krwią??/ To znaczy, ze leci ci krew w moczu czy z pochwy???Trzymam za ciebie &&&&&&&&&:tak:
mama no własnie chyba tak to z naszą ochota jest jak jest potrzebna. Tak bym bardzo chciała zebyś zaskoczyła jak zatrzask i zebysmy razem sie ciążowały sisterko kochana. Czyli dzis zaczynają się fajerweki nad Poznaniem i potrwaja przez cały weekend.:-):-):-)
libby oj to faktycznie miałas lekture, ale przynajmniej sie wdrozyłaś. Ja tez pojawiłam się jak zaczynalismy juz działania:tak: I mimo problemów i zwatpienia jestem tu ciągle.

Wisienka a jak to odróżnić skąd leci krew?? Ja to zauważyłam po sikaniu na papierze - jak nie sikam to nic nie leci - stąd moje skojarzenie, że przy sikaniu krew się pojawiła, ale ja myślę, że to z pochwy..

Mama tu każdy wspiera każdego jak widać :)) Każda z nas tego potrzebuje i te nasze stany zmieniają się jak w kalejdoskopie... No ja już dzięki Wam doszłam do siebie i mam znowu siły dalej ściskać za Was kciuki!

reklama
lili czyli nie leci ci jak okres?No to połóz się i lez kobietko, trzymam &&&&&&&&&

zaraz przyjedzie Pol i bede musiała oddac mu kompa bo ma jakies prace do zrobienia przed treningiem. trening ma o 20, Maciek na tekwondo a ja może cos pooglądam lekkiego skoro mama będzie krzesać skry:-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry