reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby mój też nie mąż, ale jakoś tak łatwiej go tu tak nazwać, bo głupio mi już mówić - chłopak. A partner czy konkubent to już w ogóle odpada :)))

No to budź go :))

A ja idę spać. Dobranoc i owocnej nocki wszystkim życzę! Oj czuję, że będzie owocnie, bo coś spokojnie tu na bb :):):):):)

reklama
lil_maju, ja też nie wiem jak GO tytułować, więc piszę MÓJ najczęściej. Ciekawe czy jak będzie miał się pojawić smerfik, pomyślimy poważnie o legalizacji.... Póki co nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia.
Czekam na info o Twoim samopoczuciu i sytuacji. Pozdrawiam ciepluchno. :)

Obejrzę film, który leci na kanale ze słoneczkiem w logo a potem przytulę się do śpiocha ;-)

Kolorowych snów wszystkim i pozytywnych fluidków.

Cześć:)

Libby witaj:) Mam nadzieję że będzie CI tu dobrze:) A czy mąż czy nie mąż co to za różnica:-) Ja kiedyś wyliczałam kiedy najlepiej ale prawda jest taka że nie ma czegoś takiego... Jak ma się udać to uda się nawet jak seksik będzie 5 dni przed... A jak nie to i w dzień owulki nic nie da...

U mnie złego humoru ciąg dalszy... Zgubiłam czapkę wczoraj i dziś musze kupić nową a ja tero nienawidzę!!! Tzn kupowania czapek konkretnie bo nic mi nie pasuje...
No i z raz przyszła dyrektorka że mam dopakować i wysalć rzeczy do takiej jednej szkoły bo wszystko źle poszło... A to nie ja pakowałam i wogóle nie miałam z tym nic wspólnego tylko ta laska której ja pomagam a jej dziś nei ma:wściekła/y: I spada na mnie bo dyrektorka dostala niemiłego meila:wściekła/y: Nie ma to jak miłę powitanie w pracy...

Witam sobotnio i po dłuuuugiej przerwie:-):-)

MONIA55 nie denerwuj się słonko w Twoim stanie zalecane jak najwięcej spokoju - no i WIELKIE GRATULACJE bo jeszcze nie gratulowałam:tak::tak: Życzę aby szybko dziś zleciało w pracy a w domku odpoczniesz...

WISIENKA kochana wielkie gratulacje z całego serca Teraz czekaj spokojnie do wizyty i na bicie serduszka - będzie głośne i silne:tak::tak:

MAMA no dziwne z tymi Twoimi cyklami:dry: Mam nadzieję że hormony nie dadzą Ci bardzo w kość... Cały czas wierzę że będziesz znów mamusią...

MLODAM wyczekałaś się na tą swoją @:sorry2: Ale dobrze że w końcu się pojawiła i możecie zacząć staranka... trzymam kciuki&&&&&&...

MARY kochana więcej pracy więcej kasy;-) Tylko te Twoje dojazdy:baffled: Za Ciebie też mocno trzymam &&&...

LIL - jak u Ciebie? Mam nadzieję że jest dobrze...

Witam nowe dziewczyny na wątku - niestety jeszcze nie pamiętam nicków - mam nadzieję że Wam tu będzie dobrze:tak:

U mnie @ przyszła sobie bez zapowiedzi w ubiegłą sobotę:dry: Czyli teraz 8d.c. i kolejny cykl działań i gry w kotka i myszkę z @:confused:
Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę miłej soboty:-):-)

Wszystkim dobry dzień !!!

nika - witaj, gdzie sie podziewałaś ??? Trzymam kciuki za staranka !!!
monia - 7 tydzien sie dzis zaczął jaaaacieee !!! Czas zapierdziela !!!
libby - witaj

A ja zjem tylko śniadanko, łykne kawkę i jade do dentystki mojej wspaniałej. @ jeszcze nie przyszła, ale w zeszłym miechu tez mi zrobiła kawał i spozniłą się dwa dni. Pozatym objawów zero, prócz okresowych(w moim przypadku, to tylko lekkie pobolewanie brzuchola). Oj, ale nie denerwuje się, moze wreszcie los się nad nami zlituje i dostaniemy piękny prezent pod choinkę .. Ha ! Śmieszna jestem, czemu po półtora roku nagle miało by nam sie udać?! Cudów mi się zachciało. Ale mam jedno postanowienie, w tm miesiącu kupię sobie oeparol-olej z wiesiłka, kolezanka poleciła mi.

Nika- Kochana ostatnio myślałam o Tobie :*
mam nadzieję, że w końcu Wam się uda... :*
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nagapalma
- bo w końcu musi się udać, dlatego!!!!

Monia
- to koleżance trzeba wpier*** spuścić ;)

Sol- wyobrażam sobie minę lekarza... :)) hahaha

Ostatnia edycja:
Libby dzięki! Jak minął wieczorek?? Ja z moim zmierzam ku drugiej dzidzi, ale o legalizacji nie myślę - nawet jestem bardziej przeciwko. Nie wiem czemu, teraz już po prostu nie ta kolejność dla mnie i inne rzeczy na głowie. A jestem z nim chyba mniej więcej tak długo jak Ty - też prawie 8 lat.

Palemka nawet tak nie myśl, że Tobie ma się nie udać! Ja i wiele innych osób zaciskamy kciuki!!

Nika witaj! Trzymam kciuki za staranka!!!!!

Monia może znajdziesz fajniejszą czapkę? A generalnie jak się czujesz!!

Witaj Ewcia! Jak nastrój dziś? Pogoda taka sobie no nie?

U mnie też tak sobie, bo krwawienie jest dalej i gdyby nie to, że 2 testy mi wyszły to byłabym pewna, że mam skąpą @ - więc nie wiem o co komon. No ale co ma być to będzie.

Ewcia dzięki:)) Rozśmieszyłaś mnie:)) jak sobie wyobraziłam jak robiękrzywde tej koleżance:-) Wystarczy mi wizja mojego zwolnienia lekarskiego:-)

Lil kurcze może to poprostu masz termin @ i taka skąpa się pojawiła.. tak czasem bywa w ciązy... Ale wiem że to strasznie wkurzające że nic nei można wiedzieć napewno... A może dla świętego spokoju idż na betę ze dwa razy żeby zobaczyc czy rośnie... bo taka niepewność najgorsza...

Naga a dlaczego nie miałoby się udać??? Wiesz do zrobienia dzidzi wystarczy jeden dobry cykl nawet po 15 zlych... Kiedyś taki cykl się musi zdażyć!! Zyczę pozytywnego teściku pod choinką:)) Jak będzie wcześneij to i tak możesz sobie polożyć:))
No właśnei widze jak ten czas leci:)) Ale ja zaczęłam dziś ósmy tydzień:) Jutro będzie 7 tyg i 1 dzień a więc to ósmy:)) Już za tydzień usg i zobaczymy jak tam maluch rośnie...
Bo znac o sobie daje... Dzis mi nieziemsko wręcz neidobrze....

Lil dzięki:) Ogólnie to czuję się dobrze, tylko mdlości mnie męczą całymi dniami... I strasznie żarloczny ten mój Kropek... A najbardziej lubi kanapki z nutellą... Naszczęście od innych slodyczy mnie odrzuca więc jest spoko....

Lil- nastrój w miarę ok :))
pogoda... ehh...:dry:

Kochana, mam nadzieję, że wsio u Ciebie ułoży się dobrze:tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Choć mam nadzieję, że się nie obrazisz, bywają także i poronienia samoistne... :(
ale mam nadzieję, że Ciebie to nie będzie dotyczyć...

Monia
- skoro mówisz, że wystarczy zwolnienie, to spoko :))

Ostatnia edycja:
reklama
NAGA hejka:-) A no laptop odmówił posłuszeństwa i był u lekarza:-D:-D Ale już jestem:tak::tak: No i kochana cuda się zdarzają:tak::tak:

EWCIA dzięki kochana* i jak mogę prosić o fluidki:-)

LIL dzieki za kciuki:tak: Każde się przydadzą... Może idż na betę i będziesz wiedziała co i jak...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry