reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol- ja bym już chciała mieć 29, Ty wtedy będziesz mieć ponad 3 miesięczną Emilkę;-)
Oby do grudnia :))

Pysia
- witam :))

Mary- przykro mi, nie pomogę...
nie miałam takiego czegoś...

reklama
ewcia - do "po świętach" ja chce się pierożków babcinych jeszcze przed porodem najeść :-D

Spadam się położyć bo Emila zaczyna harce :-p

Dzień dobry dziewuszki:-)

wisieńka, ja nie miałam monitoringu, zwykle kontrolne USG, lekarz zlecił.

mary, skarbie, ja też Ci nie pomogę :-(Może skontaktuj się ze swoim ginem telefonicznie:confused:

Idę troszkę ogarnąć w domku no i pooodychać świeżym powietrzem:-)

Witam w ten wietrzny dzionek:-) U mnie już posprzątane, poprane, pogotowane... szybkie zakupki jeszcze i wyczesanie Stefanka. Nikt mi nie powie, że kobitka siedząca w domciu, to tylko pazurki ostrzy;-)

amalfi, noo prawie cały
lil po weekendzie do lekarza pomaszeruj, nie będziesz się zadręczać- nerwy w niczym nie pomogą

Zmykam na zakupki. Może coś ładnego znajdę? ;-) eh, taką energią jaką ja dzisiaj mam, mogłabym pół miasta obdarować. Życie jest cudowne!!:tak:

witam kobiałeczki . ja niedawno wstałam, spalam dziś jak zabita.od wczoraj brzuch mnie ciągnie i pobolewa chwilami, tak od pachwin, więc chyba wiązdała sie naciągaja. Poczułam tez, ze mam piersi, ciutkowo mnie pobolewły wieczorkirm i mam jakby wieksze sutki, w ustach smak metalu więc może to juz jakies objawy się zaczynaja.
Pol w szkole, Maciek gra na xboxe a ja się relaksuję. Potem wyprawa do rosmana i po ksiazki o świata ksiązki. Jak pomyslę, że Paweł 3 tyg. pod rząd ma szkołę to.............%^^&&*^%$, powyklinałam sobie:-D

reklama
Wisieńka :-) to sobie trochę odpoczniesz :-)

ewcia - jakby młoda miała już rozwinięte płucka to bym już tą złośnicę wygoniła ale strach jeszcze :sorry: już wymiękam równo niestety :-(

Wyskoczyłam do sklepu a tu całkiem ładnie na dworze, ciepło, lekki wiaterek tyle że chmurki :-p A przez okno wydaje się tragedia :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry