reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol namawiasz nas do wystawienia głów na zewnątrz? :cool2:

Mnie tam dziś z łóżka nikt nie wygna...:no: Ostatni raz 2 lata temu tak leżałam...:rolleyes2:

reklama
Właśmnie wyszłam z kibelka i na papierze został jakiś brązowawy sluz, nie ma plamienia ale znów jest coś nie tak, Boże ja zwariuję. Co mam robić, czekac, jechac do szpitala? Nie mam pojecia

No ja już w domku ogarnęłam, a ze spacerku z mężem to chyba już nici, bo deszczyk pokrapuje.

sol, a ty z jakiego osiedla Kielc jesteś (jesli można wiedzieć oczywiście)??? Bo mnie się zdarzyło mieszkać w Kielcach 3 lata i może byłyśmy niedaleko siebie :)

lil_maja
, odpoczywaj ile wlezie :)

Wisieńka - wziąć głęboki oddech, no-spe i położyć się i nie stresować a najlepiej przespać trochę :tak:

monia - obecnie z KSM-u :-)

małżyk mnie zaprosił na pynia obiadek, do restauracji, dorszyk w sosiku czosnkowym, pychutka.
sol-wiesz,ze musze sobie czasem pojęczeć, czekam na wredną @ która płata mi figle i sie spoznia bezczelenie i mi wali na dekielek, a tak szczerze to mam prawo do dołeczka, bo to juz półtora roku, niektóre dziewczyny tutaj po drugim albo trzecim cyklu mają doła, więc mysle, ze i ja tez mogę ... Nie chcem, ale muszem !!!
wisienka-tym razem musi byc dobrze, moze rzeczywiscie połóz się, odpocznij ...
monia-26 - u nas tez jest osiedle, które nazywa sie słoneczne wzgórze, bardzo nam się tam podoba,a le to osiedle nowych bliznaików i ceny są ogroooomne.
mama - where are you ?
czesc lil !!!

Cześć Palemka!

O widzę, że mi suwaczek wrócił.

A u mnie lipa. Chyba z tego wszystkiego będzie tylko jeden dzień radości. Krwawienie zamiast słabnąć wzmaga się. Nie jest to jak zwykła @ - bo wtedy jest taki dzień, że leci równo, no ale jednak to już u mnie ewidentnie krwawienie a nie plamienie.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry