reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - powiem szczerze że po zabawie porannej miałam pietra o szyjkę bo nie po to leżałam przez ostatnie dni żeby mi teraz wszystko w diobły wzięli ale M mi później sprawdził i mam taką na cm - miękką ale jest :-D A to i tak lepsze niż brak i rozwarcie :-p Emilka pogłaskana kopnęła ciocię :-p A taki masażyk to i ja bym chętnie się zapisała ale mam mega łaskotki i prędzej bym skurczy ze śmiechu dostała :-D

lil - mam nadzieję że jednak się zatrzyma i będzie wsio ok :tak:

palma - nie "nie chcę ale muszę" tylko "nie muszę ale chcę" w to drugie prędzej uwierzę :tak: Ja wiem jak ciężko czekać bo dłużej od ciebie czekałam, chociaż w sumie krócej ale z 6 krotną schizmą i depresją. Trzeba wierzyć i się nie poddawać :tak: A że niektórym się szybciutko udaje - ich fart :tak: Ale ty proszę nie załamuj się bo przesyłam Ci pełno fluidków i wiary :tak:
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

I znowu idę się położyć bo komuś niewygodnie :dry:

reklama
SOL- wiem o co chodzi-tez tak mialam w obu ciązach-najpierw dzialanie a potem strach czy wsio OKI no i z Zuza nie bylo oki i tylko 2 razy dzialalismy bo skonczylo sie krwawieniem i gin zabronil.
tak wiec prosze sie grzecznie i spookojnie bawić ,zeby szyjka trzymala sie jeszcze z 8 tygodni chociaż...:)

WISIEŃKA- jak samopoczucie?????? mysle i Tobie...

LIL- jak sytuacja u Ciebie???

Cześć Dziewczynki, ja dopiero teraz bo od rana ruszyliśmy z remontem pokoju :-) W końcu będziemy mieć większy pokoik. Musia przykro mi że @ przylazła, jędza jedna. Ale trzymam &&&&&&&&& za następny cykl.

Mama za Ciebie mocno trzymam &&&&&&&&& i mój mąż i Natalka też. Musi Ci się udać :-D

Lil kurcze, może jeszcze to nie @, trzymaj się dzielnie kochana :-)

Właśnie zaczyna się Mam Talent :-)

Czesc kochane ;****

Miałam z wami dzisiaj wiecej popisac, ale moje plany szlag trafil, poniewaz zasnęłam o 14 i obudziłam sie pol godziny temu. Chyba odsypiam prackę ;))

Cześć! :happy2:

Uuuuuuuuuffff, wreszcie w domku!!! :-):-) Skończyłam pracę o 18, a miałam dziś taką harówę, że szok! :szok: Ani minuty na przegryzienie czegoś, napicie się wody, czy siusiu!!! :baffled: A po pracy M. mnie odebrał, poszliśmy na jedzenie do knajpki, potem mnie odwiózł na pociąg, a sam pojechał grać koncert. :-) A ja ledwo na oczy patrzę... Lecę pod prysznic i wskakuję w ciepłe pantalony, bo mróz taki, że mi tyłek odmroziło jak szłam z pociągu!!! :szok::-D

MARY-BETH- ja tez tak nie mialam,ale moze tak przed owulką....a boli Cie brzuszek ??

Mama - hej kochana! :happy2: Nic mnie nie boli, tylko te dziwaczne upławy brązowe... :confused::baffled: Może to faktycznie na owulkę... Dzięki, kochana! A jak tam staranka? :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lil - co się dzieje? Nie doczytałam, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!! :tak:

Pozdrawiam wszystkie babeczki!

Ostatnia edycja:
Mama, Sol, Pszczółka, Mary, Musia dzięki, że pytacie. Ja dziś z zazdrością Wasze posty podczytuje, od rana leże sama jak palec, fakt miło było, filmów parę obejrzałam, teraz MAM TALENT. Ale cholerka co idę do kibla to tam więcej krwi :( Już mnie to wszystko nie powiem co :(( Szczerze mówiąc wkurza mnie również fakt, że niby krwawienie spore, a jednak nie typowa @, więc nadal nic nie wiem :( I nie wiem czy ten duphaston dalej łykać. Jutro już na pewno leżeć nie będę, bo już chyba nie ma po co. Nie wiem czemu mój organizm już drugi cykl mi takie numery robi :( Chyba bym wolała płakać z powodu tego, że @ przyszła w terminie. A w zeszłym cyklu przyszła 10 dni później, w tym cyklu dwie kreski i nie wiem po co je zobaczyłam... Dobra już kończę, bo się rozkleiłam bez sensu.

Miłego i owocnego wieczorku dziewczyny! Dziś się rozkleiłam, a jak już będzie po wszystkim znowu będę z Wami!

Ostatnia edycja:
lil bedzie dobrze tylko rób co ci lekarz kazał ;)
mary kim jest twój maz z zawodu Bo napisałas ze koncert pojechał grac.

Musia lekarz tylko kazał brać leki. Leżenie sobie sama ze strachu narzuciłam. Ale za dużo tej krwi...Skąd się może brać krew jeśli nie z tego, że coś tam się nie udało i się złuszcza? Kurcze gdybym tylko odłożyła zrobienie testu na za parę dni to czułabym, że mam normalną @ w terminie i bez stresa by było. Już bym na spokojnie wysyłała cv po firmach. No ale wciąż mogę to zrobić, od poniedziałku nowy tydzień i nowe nadzieje... Jak u każdej z nas.

lil bedzie dobrze tylko rób co ci lekarz kazał ;)
mary kim jest twój maz z zawodu Bo napisałas ze koncert pojechał grac.

Musia - z zawodu informatykiem, ale na gitarze gra od małego (w zasadzie jest ogólnie utalentowany muzycznie) i ma dwa zespoły, w których gra. :-):-) Tak dla przyjemności.

Lil - kurcze, mam nadzieję, ze to "tylko" lekkie krwawienie, które się może zdarzyć w ciąży! Leż, odpoczywaj. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

reklama
lil mam nadzieje ze to tylko plamienie.
mary no to fajnie ;)

Dziewczyny jak sie uzywa planu urlopów w kalendarzu? One są zazwyczaj w tych książkowych. Moze mi ktoras lopatologicznie wytlumaczyc? Bo ja ciemna masa jestem ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry