S
Sol
Gość
mama - powiem szczerze że po zabawie porannej miałam pietra o szyjkę bo nie po to leżałam przez ostatnie dni żeby mi teraz wszystko w diobły wzięli ale M mi później sprawdził i mam taką na cm - miękką ale jest
A to i tak lepsze niż brak i rozwarcie
Emilka pogłaskana kopnęła ciocię
A taki masażyk to i ja bym chętnie się zapisała ale mam mega łaskotki i prędzej bym skurczy ze śmiechu dostała 
lil - mam nadzieję że jednak się zatrzyma i będzie wsio ok
palma - nie "nie chcę ale muszę" tylko "nie muszę ale chcę" w to drugie prędzej uwierzę
Ja wiem jak ciężko czekać bo dłużej od ciebie czekałam, chociaż w sumie krócej ale z 6 krotną schizmą i depresją. Trzeba wierzyć i się nie poddawać
A że niektórym się szybciutko udaje - ich fart
Ale ty proszę nie załamuj się bo przesyłam Ci pełno fluidków i wiary 
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
I znowu idę się położyć bo komuś niewygodnie
A to i tak lepsze niż brak i rozwarcie
Emilka pogłaskana kopnęła ciocię
A taki masażyk to i ja bym chętnie się zapisała ale mam mega łaskotki i prędzej bym skurczy ze śmiechu dostała 
lil - mam nadzieję że jednak się zatrzyma i będzie wsio ok

palma - nie "nie chcę ale muszę" tylko "nie muszę ale chcę" w to drugie prędzej uwierzę
Ja wiem jak ciężko czekać bo dłużej od ciebie czekałam, chociaż w sumie krócej ale z 6 krotną schizmą i depresją. Trzeba wierzyć i się nie poddawać
A że niektórym się szybciutko udaje - ich fart
Ale ty proszę nie załamuj się bo przesyłam Ci pełno fluidków i wiary 
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
I znowu idę się położyć bo komuś niewygodnie

Ani minuty na przegryzienie czegoś, napicie się wody, czy siusiu!!!
A po pracy M. mnie odebrał, poszliśmy na jedzenie do knajpki, potem mnie odwiózł na pociąg, a sam pojechał grać koncert. :-) A ja ledwo na oczy patrzę... Lecę pod prysznic i wskakuję w ciepłe pantalony, bo mróz taki, że mi tyłek odmroziło jak szłam z pociągu!!!