reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Musia, Mary to nie plamienie ani lekkie krwawienie niestety - choć oczywiście nie ma chyba jednej miarki na to. Na razie podpaski fakt nie muszę nosić, ale przy każdym załatwianiu trochę tego idzie, a ostatni raz to była masakra. Idę już spać, bo wyłączę w ten sposób myślenie i już nie będę do kibelka latać.

Dziękuję za wsparcie i miłej nocki wszystkim życzę!

reklama
LIL - ja wiem że ciężko zobaczyć dwie krechy a potem @ dostać. Ale ja sobie zawsze tłumaczyłam że skoro tak się stało to nie bez powodu :tak: Teściowa mi nie raz opowiadała jakie przypadki miały na oddziale (pracowała na noworodkach) że dziewczyny na siłę utrzymywały ciąże przez całe 9 miesięcy a przy porodzie okazywało się że dziecko jest niedorozwinięte fizycznie (np czegoś mu brakuje) albo jest bardzo chore lub jest po prostu warzywkiem. A to wszystko przez to że na siłę chciały utrzymać coś czego natura się fizjologicznie chciała pozbyć. Inna sprawa że wtedy nie było usg i nikt nie zdawał sobie sprawy do końca z konsekwencji takich poczynań.
Bynajmniej - nie w tym to w następnym :tak: Trzymać będziemy z Emilką kciuki :-D

Dziewczyny jak sie uzywa planu urlopów w kalendarzu? One są zazwyczaj w tych książkowych. Moze mi ktoras lopatologicznie wytlumaczyc? Bo ja ciemna masa jestem ;D

Dobra juz zrozumiałam, dzieki ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jeszcze wieczornie. U mnie dobrze już czysto i wmawiam sobie, ze to po cytologii, brzuch nie boli tylko ciągnie trochę na dole tuż przy spojeniu. Mam nadzieje, ze to było jednorazowe i nic juz takiego nie zdarzy się do lipca. Leżę jednak jeszcze, wypoczywam i spałam przez pół dnia. Miłej nocki i trzymajcie &

Wsienko taka pogod, bo ja tez spałam od 14 do 19.30:sorry2: Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

ide spać, dobrej nocy wszystkim ;**

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry niedzielnie!

Musia z tymi planami urlopów nie pomogę. Po 2 latach siedzenia w domu w ogóle w tyle jestem z tymi tematami. Ale może niedługo wrócę do tego żywiołu :)

Wisienka dbaj dalej o siebie, zaciskam kciuki! Będzie dobrze!

U mnie w nocy takie krwawienie jak normalna @. Poszłam w nocy do kibelka a tam sru. Jednorazowo, ale chyba całą noc się nazbierało. I zasnąć z bólu brzucha nie mogłam.

Dziś polecę do superfarmy, bo jest fajna promocja na testy (po 4,99) i chyba kupię kilka, bo się przydadzą. I oczywiście będę chciała jeszcze w tym cyklu jeden test zrobić, bo chcę już zobaczyć jedną kreskę i pracować nad spokojem ducha od początku. Ale nie wiem kiedy ten test najlepiej zrobić - oczywiście chciałabym jak najszybciej, ale nie wiem jak szybko ten hormon hcg opada na tyle, że test go nie wykryje. I mam teraz taką kolejną nauczkę, że nie warto robić testu prędzej niż parę dni po terminie @.

Dzian dobry wszystkim staraczkom i tym co sie udalo juz!!!
lil maja trudno, @ przylazla, rob test i zaczynaj nowiutki swiezutki cykl i do roboty..
Ja ide zaraz do ginki poogladac mojego za duzego pęchola, nie wiem co mi na to poradzi i czy ten cykl jest juz skazany na niepowodzenie czy juz nie. Zobacze juz za poltorej godz. Ide sie malowac

Witam porannie. U mnie czysto i nic sie nie dzieje. Wyspałam się po dziurki w nosie i nadal leżakuję. W planie dnia właśnie leżakowanie i komedie.

reklama
czesc babeczki:tak:mialam nie odpalac kompa,ale...:sorry:uzależnienie:cool2:

U mnie w nocy takie krwawienie jak normalna @. Poszłam w nocy do kibelka a tam sru. Jednorazowo, ale chyba całą noc się nazbierało. I zasnąć z bólu brzucha nie mogłam.

Dziś polecę do superfarmy, bo jest fajna promocja na testy (po 4,99) i chyba kupię kilka, bo się przydadzą. I oczywiście będę chciała jeszcze w tym cyklu jeden test zrobić, bo chcę już zobaczyć jedną kreskę i pracować nad spokojem ducha od początku. Ale nie wiem kiedy ten test najlepiej zrobić - oczywiście chciałabym jak najszybciej, ale nie wiem jak szybko ten hormon hcg opada na tyle, że test go nie wykryje. I mam teraz taką kolejną nauczkę, że nie warto robić testu prędzej niż parę dni po terminie @.
LIL- tule...i czekam z Toba na nowy cykl...

a te testy to o jakiej nazwie??i do kiedy ta promocja??ja bede w superfarmie we wtorek.

MUSIA-ja rowniez nie pomoge z urlopem-wiem,ze do urlopu liczy sie szkole srednia i studia jako lata pracy...to znaczy do dlugości urlopu.

Ja ide zaraz do ginki poogladac mojego za duzego pęchola, nie wiem co mi na to poradzi i czy ten cykl jest juz skazany na niepowodzenie czy juz nie. Zobacze juz za poltorej godz. Ide sie malowac
AMALFI- czekamy na wiesci po wizycie -&&&&&&&&&&&&&&&:tak:;-)
Witam porannie. U mnie czysto i nic sie nie dzieje. Wyspałam się po dziurki w nosie i nadal leżakuję. W planie dnia właśnie leżakowanie i komedie.
WISIEŃKA- i super!!a plan masz dobry;-):-)

pozdrawiam wszystkie babki moje;-)ja kawka i latam troche po bb:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry