reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ja mam kartę lifestyle do superfarmy - warto ją założyć, bo to nic nie kosztuje a na nią jest wiele super promocji. Te testy teraz to PINK TEST - w formie płytkowej i strumieniowe, po 4,99 zł za sztukę (normalna cena 10,99 zł). Dzięki za pocieszenie.

Wszystkim Wam dziękuję.

Zostaję oczywiście z Wami, ale chyba jestem słaba psychicznie, bo mi się starać całkiem odechciało - ale może to tylko dziś tak nie mam woli walki. Bo kurcze dlatego to musi być aż walka?

reklama
LIL- kochana ,ja jestem po stracie w 9t.c. i nie pisz ,ze jestes slaba psychocznie bo to nie prawda-mi zaraz po stracie tez nie w glowie byly dzialania-za duzy strach ,ze znow sie powtórzy ..ale po 2 miesiacach zaczelam starania i niestety to tez byla walka...o Domisia tez..teraz tez bo t juz 10 miesiac starań i zawsze przy @ nachodzi zwątpienie i rece opadaja a kilka dni po @ wraca sila i chec do tej walki i znow dzialania i nadzieja nas uskrzydlają.

życze Ci duzo sily i jestem z Tobą...

zapytam o tą karte jak bede w SUPERFARMIE..

mama witaj . teraz w superfarmie stoja automaty jak bankomat i tam się wyrabia ta kartę, ale promocja jest dla wszystkich. Test z tej samej firmy co LH laboratorium domowe, czułość 25 a te Acon w czułości 10 ale nie wiem do kiedy promocja. Chociaż na testy jest często. A na ta karte zbierasz punkty i masz rabaty, to coś jak karta Orsaya albo Bp.
Czytałam smska, myslę, ze jest dobrze, oby tylko jutro był wzrost. Trzymam zaciśniete&&&&
Lil będzie dobrze w tym cyklu, tulę kochna
Ja lezakuje ale tez troszke wstała, bo nie chce mi się ciągle leżać. Ogarnełam lekko pokój z gazet i ksiażek... Pol już w szkole. Potem ma zrobic zakupy .Dostał cała listę.
Objawów nadal brak, co mnie jednak martwi((((

WISIEŃKA- bede w SFarmie to zobacze z ta karta...
a tymczaem dziekuje za&&&&&&&&&&&-trzymaj kochana z calych sil..

mam nadzieje,ze do wtorku jakas promocja sie uchowa dla mnie :))a najlepiej na te witaminy ktore musze dla Toma kupuc bo to ponad 140 zl ;/;/

Mama byłam w superfarmie i teraz jest tylko zwykła promocja na te pink testy - 5,99 zł za sztukę, więc też nieźle.

Wiem, że masz rację. Jest nas więcej z problemami...I to idzie takimi falami...Ja jeszcze nie doświadczyłam najgorszego, wiem to, ale są takie momenty, kiedy jesteś ze swoimi łzami zupełnie sama i masz wrażenie, że już nigdy nie będzie dobrze. Ja myślałam, że wszystkie łzy już wczoraj wypłakałam, ale to co się ze mną dzieje teraz po teście (I kreska) to...nie wiem jak to nazwać...

No nic co nas nie zabije to nas wzmocni.

mama no oby była taka promocja:tak: Ja ciągle śpiąca. Spałam do 10tej i dalej mi się chce, ziewam na okrągło:szok:.
Na dworze szaro pochmurno ale nie pada, może cisnienie niskie i chce się spać a może to fasolka potrzebuje odpoczynku.Od jutra zostało 2 tyg i 2 dni do wizyty u gina. Chyba zrobie suwaczek.:tak:

Czesc dziewczyny! jestem z powrotem.
lil kurde nie poddawaj sie. Czesc mama,wisienka, musia.
Ja po wizycie juz napisalam wczesniej posta do Was ale mi go gdzies zapodzialo, wiec mozliwe ze beda dwa podobne gdzies hehe.
Moj pęchol ma juz 3cm ale ginka powiedziala ze to dobrze ze zdarzaja sie wieksze. No to jej wierze, bo nie mam wyjscia. Kazala bzykac sie jutro i w srode i na monitoringu w srode pewnie bede miala zastrzyk na pekanie

AMALFI-moja droga ,ja Cie nie chce straszyc...
byla ostatnio u gina i powiedzial ,ze ma pacjetke ,ktora po Clo miala 2 pecherzyki-juz powinny peknąć a ine rosly -jeden mial 27mm a drugi 30 a kolejnej wizycie nadal byly wiec dal Jej pergnyl zastrzyka na pekniecie w podwójnej dawce i ...nie pekly:no:poprostu sa przestymulowane i idzie na laparoskopie na usuniecie-bo to juz nie pecherzyki a torbiele....

mam nadzieje,ze Twoj peknie do srody:tak:

WISIEŃKA- spij,ja tez spiaca a spalam do 10:szok::-):-)teraz jestesmy po obiedzie,Tom czyta dzieciom na gorze,ja kawa a najchetniej poszlabym spac:confused2:

i pewnie -rób suwaczek-a co:tak::-)

LIL- co nas nie zabije....trzymaj sie

Witam niedzielnie...

Lil- bardzo mi przykro...:-(
Tulę...
Kochana, jeżeli nie będziesz miała ochoty na starania, to jest jak najbardziej normalne...
Jak będziesz gotowa, to znów zaczniecie...
Nic na siłę...

A ja miałam dziś jechać do Maciusia, ale brzuch mnie bolał jak stoję czy chodzę i niestety wizyta u Synusia przełożona...:-(
Jeszcze w dodatku pada i jest brzydko...

No i tak cały dzień leżę i coś oglądam. Jedyne co to teraz na chwilkę wpadłam...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry