reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej wszystkim!
Życzę miłej soboty, a ja uciekam niedługo do pracy. :nerd:
Mam pytanko, i dzięki, jeśli ktoś mógłby mi odpowiedzieć... Otóż jestem w 12. dc (chyba) i dziś pojawiły się u mnie dość obfite upławy koloru brązowego z ciemnymi skrzepami... :baffled::confused::eek: Czy któraś z Was tak miała? Co to może oznaczać? Nigdy tak nie miałam, a dodam, że cykle mam średnio regularne... :confused:

MARY-BETH- ja tez tak nie mialam,ale moze tak przed owulką....a boli Cie brzuszek ??
A u mnie lipa. Chyba z tego wszystkiego będzie tylko jeden dzień radości. Krwawienie zamiast słabnąć wzmaga się. Nie jest to jak zwykła @ - bo wtedy jest taki dzień, że leci równo, no ale jednak to już u mnie ewidentnie krwawienie a nie plamienie.
LIL- kochana,przykro mi...moze jeszcze nie wszystko stracone,leż ,bierz dupka a w poniedzialek jedz do gina...powtorz test i zobaczysz...tule i wspieram!!

WISIEŃKA- kochana...ja w poniedzialek dzwonilabym do gina powiedziec co sie dzieje i niech podejmie decyzje czy lutka czy inny lek....
ja licze,ze wszystko bedzie dobrze o wspieram!!ale wiem tez jak sie martwisz...a boli Cie dol brzucha,jakies skurcze czujesz?????

PALEMKO-jestem ,dziekuje ze o mnie myslisz:))kochany mąż zaprosil do restauracji-super:))

NIKA- kochana ,no w koncu jestes ,tesknilo mi sie :):):))&&&&&&&&& za nowy cykl.

SOL- poglaskać Emilke:)
AMALFI- czesc i oby w pracy szybko zlecialo:)..

u mnie plodne dni mimo ,ze to 7d.c. ale mam taki piekny plodny śluz a juz daaaaaaaaaaaaaaaawno nie mialam sluzu...lewy jajnik pracuje-wiec bardzo mi sie podoba ten cykl-no i juz dzialamy :))

SOL- mowisz ,ze milo Ci sie zaczal dzien:):)))ja wczoraj mialam mily wieczor-dzialanie,potem winko ,romantyczna komedia i masaż stóp:)))

mama nie mam skurczy, od czasu do czasu cos lekko zaboli albo kłuje jajnik ale lewy a jajkowałam z prawego. Szkoda, ze zapomniałam wziąć od niego numeru. Pol dzwonił do szpitala gdzie przyjmuje ale dzisiaj go nie ma. Więc ja leze i odpoczywam. cieszę się, ze się nie rozkręciło. Mam w domu dupka ale tylko 5 tabletek i nie wiem czy łyknąc ale jak będzie gnawet ciut gorzej albo tak samo to łyknę. Na razie nie ma nic, jest czysto.
Ciesze się, ze masz mega sluz i zycze ci kochana jak najwięcej przyjemności z tego płodnego okresu no i oczywiście żeby był owocny i za 14 dni II a beta jak malowana powyżej 100

mi tez suwaczki wrocily...

WISIEŃKA- no to skoro jest czysto to super...lez kochana.a jakby co-bierz dupka a w poniedzialek podjedziesz po recepte na nowe opakowanie...

dzieki za życzenia-mam nadzieje,ze ten cykl bedzie owocny i brzemienny w skutkach :):):))))
choc tempka rano 36,4 pod jezykiem wiec jeszcze jestm przed owulką:tak:ale dzis tez jest sluzik;-)

MAMA dzięki... A jak tak bardzo Ci się podoba ten cykl to będzie przyjemny i owocny i za to mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak:

WISIENKA odpoczywaj... Ja wierzę że będzie dobrze...

LIL trzymaj się... może nie wszystko stracone...

A ja właśnie wcinam pyszne drożdżowe bułeczki z budyniem, które wczoraj upiekłyśmy z Pati:cool2::cool2:

NIKA- to smacznego :):))) ja za 15 min wyjmuje chlebek z piekarnika :)ależ pachnie..
a beczki bedziemy piekly z Zuzą jutro :)

no mam nadzieje,ze ten cykl bedzie udany (jak zawsze z ta nadzieją ...)nie mam hormonow na owulke wiec nie wiem czy bedzie ,ale jak czuje jejnika i mam śluz to dzialamy ,a co :)

Ty masz 8 d.c. a ja 7 :))

MAMA to idziemy równo:-D:-D My też zaczeliśmy działania tylko dziś rano;-) Ja mam tak że jak @ przychodzi to mnie szlag i mam doła a później znów wstępuje nadzieja że się uda... Więc teraz nadzieja górą... Najważniejsze nie oddać cyklu walkowerem!!!!

Ostatnia edycja:
NIKA- mam tak samo...i nie ma opcji ,zeby oddac cykl walkowerem;-)to kochana-powodzenia skoro idziemy owulka w owulke:-D

reklama
MAMA nawzajem;-)

ja się już pożegnam - właśnie zadzwonili znajomi że do nas jadą więc będziemy mieć gości:-) Miłego wieczorku:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry