Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ani jak przystawiać dziecko, ani jak przewinąć, nic zupełnie, jeszcze położne psioczyły że położnice to tylko by wszystko chciały wiedzieć
Paranoja
Ale znam też kobitki zadowolone z tego szpitala
Cóż - jak się nic nie wymaga od szpitala to taka opinia może być 
Powiedziałam że ja się przy nim nie rozbiorę
Babeczka po cichu parsknęła śmiechem ale poprosiła kolegę o wyjście
Oficjalnie takie jest prawo pacjenta
Ale żebyś widziała minę lekarza
Bezcenna
Za to po porodzie stażystki położnictwa to było coś ekstra - masaż zrobiły, herbatę przyniosły i ogólnie wszystkim dziewczynom nadskakiwały
Żyć nie umierać 

A z kolei ja z Czarnowa jestem bardzo zadowolona - nawet jak przed ślubem nie miałam znajomości tam 
To chyba po tych zakupach 
Zupełnie się z tym nie zgadzam- przecież to ja niosłam w swoim wielgachnym i okropnie ciężkim plecaku całe żarcie i to ja gotowałam na mikroskopijnej kuchence polowej, deszczu i halnym na wysokości ok. 1200!!
;-) W każdym razie po poprawkach wyszło, że owulka dziś:-) .... no i mój kochany śpi zmęczony 
Libby - mi się wydaje, że najlepiej ze 2 dni przed i w trakcie. Zależy kiedy dokładnie się owulka zaczęła - potem jajo wędruje chyba tylko 24 h. Ale może ktoś inaczej stwierdzi. Choć ja dość się naczytałam na ten temat. A męża nie da się lekko obudzić dziś jeszcze?Albo jutro z rana?
)
, ale odpowiem- to jeszcze nie mąż, więc zawsze jest do mojej dyspozycji (i vice versa)

Pewnie teraz dostanie mi się od wszystkich mężatek