reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- dzieki :)))
dzis na tvn jest lajcikowa komedia :) no bedziemy dzialac skoro wiatropylna nie jestem :))

LIL- fajnie,ze sie trzymasz-bedzie dobrze...zobaczysz:)

Tomi przyszedl -ide podac Mu obiad ,zeby mial sily do pracy :))

reklama
Wisienka nie leci jak na @, aczkolwiek drugi raz byłam siku i znowu krew, tym razem bardziej jak na @. No nic już więcej zrobić nie mogę. U lekarza byłam, duphaston łykam. I leżę ile się da.

lil_maja, myślami jesteśmy oboje z Tobą. Pewnie to żadna pociecha, ale co ma być, to będzie. Grunt, to się nie załamywać. Postaraj, jak możesz, odprężyć się. To, że siusiasz krwią może przecież oznaczać różne rzeczy. Poza tym nie wiemy skąd ta krew; czy z pochwy czy z pęcherza?

Czesc wszystkim!
Jeeeju, jestem tak zorana, ze szok... :-( Jeszcze 0,5 h i do domu, ale dzis bede sie tlukla 2 autobusami i na jakas 22.30 doczolgam sie moze do domku... :eek::oo:

Nawet nie mialam kiedy zajrzec do Was dzis, bo full roboty, takze wybaczcie. Mam tylko nadzieje, ze piatek milo Wam mija!

mama - współczuję - chamskie zachowanie :no:

monia_55 - żona chrzestnego Karoli tam rodziła, miała cesarkę. R zobaczył małego tego samego dnia tylko przez szybę a wziął małego na ręce dopiero w 3 dobie jak Renie przewieźli na zwykłą salę - tak nie miał wstępu a Renia nie miała żadnej pomocy :no: ani jak przystawiać dziecko, ani jak przewinąć, nic zupełnie, jeszcze położne psioczyły że położnice to tylko by wszystko chciały wiedzieć :szok: Paranoja :-D Ale znam też kobitki zadowolone z tego szpitala :sorry: Cóż - jak się nic nie wymaga od szpitala to taka opinia może być :-D

ewcia - jak byłam gówniara - lat 15 to trafiłam na izbę z bólem brzucha (owrzodzenie żołądka po odejściu ojca) i tam było dwoje lekarzy - babka i facet - faceta wyprosiłam :-D Powiedziałam że ja się przy nim nie rozbiorę :-D Babeczka po cichu parsknęła śmiechem ale poprosiła kolegę o wyjście :-D Oficjalnie takie jest prawo pacjenta :-D Ale żebyś widziała minę lekarza :-D Bezcenna :-D Za to po porodzie stażystki położnictwa to było coś ekstra - masaż zrobiły, herbatę przyniosły i ogólnie wszystkim dziewczynom nadskakiwały :-D Żyć nie umierać :-D

mloda - ja Cię widzę :tak:

monia_26 - wiesz - ile kobiet tyle opinii - ja podałam Ci swoją i moich znajomych :sorry: A z kolei ja z Czarnowa jestem bardzo zadowolona - nawet jak przed ślubem nie miałam znajomości tam :tak:

Coś mi się na eseje dzisiaj zbiera :-p To chyba po tych zakupach :-D
No i ślę :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeżeli o mnie chodzi, to poprawiłam swój suwaczek i dodałam nowy.;-) Poprawiać musiałam, bo mój stwierdził, że źle wpisałam datę pierwszego dnia ostatniej miesiączki. On dokładnie pamięta, bo pojechaliśmy do Zakopca na weekend i wcale nie miał ze mnie pożytku :rolleyes2: Zupełnie się z tym nie zgadzam- przecież to ja niosłam w swoim wielgachnym i okropnie ciężkim plecaku całe żarcie i to ja gotowałam na mikroskopijnej kuchence polowej, deszczu i halnym na wysokości ok. 1200!!:-p;-) W każdym razie po poprawkach wyszło, że owulka dziś:-) .... no i mój kochany śpi zmęczony :cool:

Gdzieś wyczytałam, że najlepiej dzień po..? Tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Libby - mi się wydaje, że najlepiej ze 2 dni przed i w trakcie. Zależy kiedy dokładnie się owulka zaczęła - potem jajo wędruje chyba tylko 24 h. Ale może ktoś inaczej stwierdzi. Choć ja dość się naczytałam na ten temat. A męża nie da się lekko obudzić dziś jeszcze? :) Albo jutro z rana? :))

reklama
Libby - mi się wydaje, że najlepiej ze 2 dni przed i w trakcie. Zależy kiedy dokładnie się owulka zaczęła - potem jajo wędruje chyba tylko 24 h. Ale może ktoś inaczej stwierdzi. Choć ja dość się naczytałam na ten temat. A męża nie da się lekko obudzić dziś jeszcze? :) Albo jutro z rana? :))

Mniemam, że jest to pytanie retoryczne :-D , ale odpowiem- to jeszcze nie mąż, więc zawsze jest do mojej dyspozycji (i vice versa):-D:-D:-D Pewnie teraz dostanie mi się od wszystkich mężatek:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry