Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ani jak przystawiać dziecko, ani jak przewinąć, nic zupełnie, jeszcze położne psioczyły że położnice to tylko by wszystko chciały wiedzieć
Paranoja
Ale znam też kobitki zadowolone z tego szpitala
Cóż - jak się nic nie wymaga od szpitala to taka opinia może być 
Powiedziałam że ja się przy nim nie rozbiorę
Babeczka po cichu parsknęła śmiechem ale poprosiła kolegę o wyjście
Oficjalnie takie jest prawo pacjenta
Ale żebyś widziała minę lekarza
Bezcenna
Za to po porodzie stażystki położnictwa to było coś ekstra - masaż zrobiły, herbatę przyniosły i ogólnie wszystkim dziewczynom nadskakiwały
Żyć nie umierać 

A z kolei ja z Czarnowa jestem bardzo zadowolona - nawet jak przed ślubem nie miałam znajomości tam 
To chyba po tych zakupach 
Zupełnie się z tym nie zgadzam- przecież to ja niosłam w swoim wielgachnym i okropnie ciężkim plecaku całe żarcie i to ja gotowałam na mikroskopijnej kuchence polowej, deszczu i halnym na wysokości ok. 1200!!
;-) W każdym razie po poprawkach wyszło, że owulka dziś:-) .... no i mój kochany śpi zmęczony 
Libby - mi się wydaje, że najlepiej ze 2 dni przed i w trakcie. Zależy kiedy dokładnie się owulka zaczęła - potem jajo wędruje chyba tylko 24 h. Ale może ktoś inaczej stwierdzi. Choć ja dość się naczytałam na ten temat. A męża nie da się lekko obudzić dziś jeszcze?Albo jutro z rana?
)
, ale odpowiem- to jeszcze nie mąż, więc zawsze jest do mojej dyspozycji (i vice versa)

Pewnie teraz dostanie mi się od wszystkich mężatek