reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przeczytałam kilka wątków w całości i myślę, że załapałam slang :cool:

musia- przykro mi. Ja też dopiero od tego cyklu zaczęłam
Wisienka- kciukasy będę trzymać. Budzę się ok 5 rano, więc będę czekała na info

reklama
witam
mlodam -nie wariuj, widzimy Cie kochana, widzimy.
wisienka- bo sie pyatałąś wczesniej mnie czy gdzies byłąm ? to ja miałam gdzies byc ? hehe

jestem juz,tabletka zadzialala,polzalam troche,synek mnie utulil i jest lepiej-glowa juz nie boli-ach ten apap :))
WISIEŃKA- mam sluz plodny-meega rozciągliy ;0 a dzis dopiero 6 d.c........jajnik lewy czuje od wczoraj....chyba czas dzialać..

LIBBY- a ktore watki poczytalaś??bo tu są watki z mega iloscia stron wiec pewnie nie cale czytalaś co??:)fajnie,ze "zalapalaś":)

MUSIA- tule i tu...prosze-piernik w czekoladzie dla Ciebie :))

mama no to masakra jakas, to wykorzystaj Toma, a jak tam libido????Ja myslę, ze to dobry znak. Teraz wynika , ze pewnie jak dzis rozciągliwy to jutro albo pojutrze owu, więc liczmy 7-8 plus 14 do @ razem 22, nie jest najgorzej))))Trzymam kciuki, miałysmy przeciez ciązyc razem więc się nie obijaj kobito*******:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Libby mysle, że ci sie u nas spodoba))):laugh2:Jej a czemu ty tak szybko wstajesz skowroneczku???
palemka cholerko moja noz tu mialas być:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DJak tam u ciebie czy spodziewana przylazła???????:sorry:

mama no to masakra jakas, to wykorzystaj Toma, a jak tam libido????Ja myslę, ze to dobry znak. Teraz wynika , ze pewnie jak dzis rozciągliwy to jutro albo pojutrze owu, więc liczmy 7-8 plus 14 do @ razem 22, nie jest najgorzej))))Trzymam kciuki, miałysmy przeciez ciązyc razem więc się nie obijaj kobito*******:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
WISIEŃKA- i love You:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak -mialysmy ciążyć razem-moze Cie dogonie;-):rofl2::rofl2::rofl2:
a libido?????????????:eek:wiesz-zobaczylam śluz -ochota sie znalazla:laugh2::laugh2:;-)my-kobiety-cholera:confused2::-Da moze ochota jest bo bol glowy minąl...

Dziewczyny ja Was nie opuszczam, w głowie wciąż czuję się jeszcze staraczką, bo sikam czerwoną krwią teraz. Nie wiem czy to przez to badanie dziś, kiedy takie coś mi lekaz wsadził, bo jak kiedyś tam mi tak wsadzał to mówił, że mogę potem plamić. Ale teraz w kibelku to nie było plamienie ale krew.

I jeszcze taka jestem, że wciąż siedzę i przeżywam, że wzięłam 2 opakowania duphastonu za 70 zł, zamiast luteinę po 3 zł za paczkę. Żal mi tyłek ściska.

Wczorajszy dzień radości już dawno za mną jak widzę. Muszę się wziąć w garść.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry