Witajcie dziewczyny . Maciek zaspał dzis do szkoły a od tego roku wstaje sam i sam robi sobie śniadanie bo juz przecież taki dorosły.Samodzielność. Obudzil mnie żebym zrobiła mu kanapki bo miał 20 minut do lekcji, ale szkoła jest o 3 min od nas wiec bez problemu zdążył. Za to ja przyplaciłam to mdłościami , w końcu)))), zjadłam banana, jogurt i po leżeniu pół godzinki przeszło i przemiłych ploteczkach z moją ukochana przyjaciółeczką, mamą05, przeszło.

Piękna pogoda dziś we Wro. Słonecznie i prawie bezwietrznie. Zadzwoniłam do Pola i mówię, jak skonczysz dziś szybciej pracę to może pójdziemy dziś na spacer. A on na to, Straciłem zasięg i sie rozłaczył

No teraz to na pewno pójdzie

Takie ma dziwne poczucie humoru mój mąż, nie zeby był złośliwy czy coś. Po prostu trzeba się przyzwyczaić.

kathtea super obrazek, uśmiałam się, ze haha
corin sen ciekawy, ja tez testowałam we śnie ale nie tak intensywnie. Oby był dobrą wróżbą.
paulinka zaciskam &&&&&&&&, ale jakos czuje, ze jest u ciebie fasoleczka. Chociaz nie myśl o tych objawach bo to psycha je robi, najważniejszy brak @.:-):-)
kala jutro zatestujesz? Jesli tak to prosze o wiadomośc z rańca i oczywiście będą II:-)&&&&&&&&&&
lil mam nadzieję, ze @ skończy sę jutro i będziesz działac pełną parą.
mama no róznica jest olbrzymia w listowiu, ze tak powiem. Ale to chyba dlatego,ze tu w mieście, nie było takich wysokich przymrozków. Zobaczę jak jutro u taty. Czy ty wiesz, ze mój mąż chce jechac z moim tatem i szwagrem na ryby z czwartku na piatek. Jej jajka sobie odmrozi a ja chce miec trjóke dzieci

Ale jak chce to prosze bardzo tylko niech mi potem nie marudzi, ze musi chodzić po meblowych bo to go czeka cały piatek

Anula witaj. No tak u nas jest ta opieka jednak całkiem inna. Ale mimi wszystk zapisz się tam do położnej czy lekarza bo przecież tam pewnie będziesz rodziś. A na razie łykaj kwas foliowy i dbaj o siebie.