S
Sol
Gość
lil - nie - po prostu czasami urlop bierze i może mieć wyłączony
A po za tym w szpitalu czasmi zasięgu nie ma np w windach i chyba akurat na windę trafiłam bo jest na dyżurze w szpitalu teraz bo się dodzwoniłam :-)
mama - w windzie był bo jest w szpitalu na dyżurze
palemko - słoneczko - jak tam samopoczucie?
Wizytę mam na 18 listopada na 17.30 :-) M już się zamienił w robocie żeby móc iść ze mną więc git bo chcemy pogadać odnośnie wygonienia małej przed terminem
Ew CC. Zobaczymy jak mała na USG czy nie jest oplątana pępowiną jak Karola i zadecydujemy coś wspólnie
Bo tak po prawdzie to mi jeszcze tylko jedna wizyta w grudniu została i dopiero w styczniu przed porodem :-) A że mam wrażenie ze isę wcześniej spotkamy to wolę mieć już wszystko uzgodnione :-)
Spadam Karolę kąpać bo jak usłyszała o kąpieli to jej do 20 nie utrzymam poza łazienką bo już chce
A po za tym w szpitalu czasmi zasięgu nie ma np w windach i chyba akurat na windę trafiłam bo jest na dyżurze w szpitalu teraz bo się dodzwoniłam :-)mama - w windzie był bo jest w szpitalu na dyżurze

palemko - słoneczko - jak tam samopoczucie?
Wizytę mam na 18 listopada na 17.30 :-) M już się zamienił w robocie żeby móc iść ze mną więc git bo chcemy pogadać odnośnie wygonienia małej przed terminem
Ew CC. Zobaczymy jak mała na USG czy nie jest oplątana pępowiną jak Karola i zadecydujemy coś wspólnie
Bo tak po prawdzie to mi jeszcze tylko jedna wizyta w grudniu została i dopiero w styczniu przed porodem :-) A że mam wrażenie ze isę wcześniej spotkamy to wolę mieć już wszystko uzgodnione :-)Spadam Karolę kąpać bo jak usłyszała o kąpieli to jej do 20 nie utrzymam poza łazienką bo już chce

:-(