mlodam
mama Oleńki
Witam z rańca
Marcepanek zazdroszczę córci :-) a teściowa niech szaleje, w końcu to spora radość przecież. moi mają 4 wnuków... mama kiedyś do mnie powiedziała: "w Tobie jedyna nadzieja" ;-) i weź tu nie bądz pod presją ;-) odpoczywaj ile wlezie,
a u mnie sniegu ni ma, wczorja postraszyło z deszczem i od razu sie topiło. Choć kilka aut widziałam ze śniegiem na dachach ;-)
U nas śnieg, u Ewy upał... ze skrajności w skrajność na tym forum z pogodą ;-)
Kyra to zrób dziś takie łandne oczuwiście i z zewnątrz jakies tez :-)
wczoraj i przedwczoraj bolał mnie brzuch jak na @, ale do niej jeszcze jakiś ponad tydzień... i co to może być, martwić się czy odrobinkę cieszyć?...
Marcepanek zazdroszczę córci :-) a teściowa niech szaleje, w końcu to spora radość przecież. moi mają 4 wnuków... mama kiedyś do mnie powiedziała: "w Tobie jedyna nadzieja" ;-) i weź tu nie bądz pod presją ;-) odpoczywaj ile wlezie,
a u mnie sniegu ni ma, wczorja postraszyło z deszczem i od razu sie topiło. Choć kilka aut widziałam ze śniegiem na dachach ;-)
U nas śnieg, u Ewy upał... ze skrajności w skrajność na tym forum z pogodą ;-)
Kyra to zrób dziś takie łandne oczuwiście i z zewnątrz jakies tez :-)
wczoraj i przedwczoraj bolał mnie brzuch jak na @, ale do niej jeszcze jakiś ponad tydzień... i co to może być, martwić się czy odrobinkę cieszyć?...
Ostatnia edycja:
i teraz nie wiem czy to wplyw lekow czy moze wtedy sie nie zagniezdzila ciaza...
poczekaj ze dwa dni i idź na bete
Uspokój się, dwa głębokie wdechy i ... spokój
Mi jest ciepło jak innym jest zimno więc muszę po młodej patrzeć