reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam z rańca

Marcepanek zazdroszczę córci :-) a teściowa niech szaleje, w końcu to spora radość przecież. moi mają 4 wnuków... mama kiedyś do mnie powiedziała: "w Tobie jedyna nadzieja" ;-) i weź tu nie bądz pod presją ;-) odpoczywaj ile wlezie,
a u mnie sniegu ni ma, wczorja postraszyło z deszczem i od razu sie topiło. Choć kilka aut widziałam ze śniegiem na dachach ;-)
U nas śnieg, u Ewy upał... ze skrajności w skrajność na tym forum z pogodą ;-)
Kyra to zrób dziś takie łandne oczuwiście i z zewnątrz jakies tez :-)
wczoraj i przedwczoraj bolał mnie brzuch jak na @, ale do niej jeszcze jakiś ponad tydzień... i co to może być, martwić się czy odrobinkę cieszyć?...

Ostatnia edycja:
reklama
babki cześć -ratunku!!2 miesiace temu bralam estrofem i lutke dowcipnie test wyszedl pozytywny(o czulosci 10 ) ale po 2 dniach beta 0,100 w tym cyklu bralam tez estrofem i od 16 d.c. lutke wczoraj bralam otatni raz leki dzis zrobilam 2 rozne testy i oba pozytywne:szok:i teraz nie wiem czy to wplyw lekow czy moze wtedy sie nie zagniezdzila ciaza...

zeby zamieszac to napize ,ze mierzylam temp.i robilam testy owu .i z tego wyszlo ,ze owulka byla we wtorek,ale we wtorek bylam na usg i gin powiedzial,ze w lewym nic nie widzi(a ja czulam lewy jajnik) a w prawym pechol byl maly(15mm) w piatek poszlam znowu-urósl ale niewiele(18mm)-kazal przyjsc we wtorek-poszlam i stwierdzil ze pekl,endo 11,5mm to byl 18d.c. wiec zdziwilam sie,ze endo takie grube jak na mnie...dzis mam27d.c. i zrobilam test-po chwili II kreski(o czulosci 25-pink test)zawiozlam dz.do przedszkola,wrocilam i zrobilam drugi i to samo...II kreski.

nie wiem co myslec-leki robią mnie w konia???o co chodzi z tym usg??? nic sie kupy nie trzyma!!!

mama - :-D poczekaj ze dwa dni i idź na bete :-D Ależ ty kobito masz pokićkane :-p Uspokój się, dwa głębokie wdechy i ... spokój :-D To nie leki. Za to organizm masz tak nieprzewidywalny jak tylko kobieta może mieć :-D Trzymam kciuki :-) A teścik bardzo ładny :-)

marcepanek - dla mojej mamy będzie trzecia wnuczka jak urodzę, dla teściowej druga bo jest i jeden wnuk. Ale największą frajdę ma moja babcia bo Emilka będzie jej imienniczką a ma już dwie prawnuczki i dwoje prawnuków :-D Więc w wieku 73 lat będzie miała 5 wnuków i 5 prawnuków :-D A na zdjęciu jak to fajnie widać jak stoimy we cztery z Karolą, moją mamą i moją babcią - 4 pokolenia kobiet bo chłopów brak :-(

Idę zrobić harakiri moim zatokom bo aż mnie zęby bolą :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL,MARCEPANEK- dzieki....nie wiem co myslec tym bardziej ze dzialania byly 2 razy zanim test owu wyszedl pozytywny a potem byla siora i niedzialalismy a gin twierdzi ze owu byla 13/14 listopada a my dzialalismy 5 i 7 to albo tyle przezyly albo owu byla z lewego.....

test owu wlasnie mi wyszedl pozytywny-II mocne krechy....;0

mamuś testy:
Zobacz załącznik 303437

Heh staram się nie nakręcać choć to Twoje testy ;-) No ,ale aż mi się buzia śmieje :-)

sol moja babcia ma 86lat i jeśli dobrze się orientuje ma 3 prawnuków ,ale najbardziej się Cieszy z moich heh bo babcia zawsze była za mną ;-)
Ale presje nam te rodziny robią ;-)

Marcyś - ja tam mam zero presji :-D Chciałam dać Emilii imię po mojej babci bo ja jestem najmłodszą wnuczką więc i najbardziej przez nią rozpieszczoną :-p :-D A i Karola jest jej najukochańszą prawnuczką bo się wiecznie do niej uśmiechała :-D Moja babcia była pielęgniarką i wie jak dzieci potrafią się na obcych zachowywać a Karola się za pierwszym razem do niej uśmiechnęła i dała się wziąć na ręce :-D No i Karola to i tamto :-D Najbardziej się boję żeby moja siostrzenica tego nie słyszała bo jest do Karoli przyrównywana, że ona się nie uśmiechała, że nie chciała się bawić, że to że tamto i wiem że młodej mogło by się przykro zrobić. I tak już jest problem bo pomimo moich próśb na urodzinach młodej głównie o Karoli gadały jak to urosła itp :-( A teraz jak będzie Emi boję się że będzie jeszcze gorzej :-( Po prostu żal mi siostrzenicy mojej :-(

mama - bo testy owu hcg też wykrywają :-p

Ja chcę coś na zatoki :-( I chyba zacznę dzisiaj grzać bo cosik zimne łapki ma moje dziecię :dry: Mi jest ciepło jak innym jest zimno więc muszę po młodej patrzeć :sorry:

Cześć Dziewczynki:-)

Mamuś gratulacje!!!:-D:-D:-D

A u mnie chyba nic z tego, bo zaczyna mnie boleć na @ i mam taki śluż jak płodny, czyli przeźroczysty i rozciągliwy a wyczytałam że to na @ więc d..pa.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Mamuś ale mnie ciary przeszły!!!!!!!! Sol ma rację - postaraj się zachować spokój (ale czy się da??????????) i idź na betkę - ale przecież testy nie mogą się mylić?????????????????? Po cichutku gratuluję!!!!! Ja czułam, że coś jest na rzeczy jak się wtedy z nami żegnałaś - bo nie dopisałaś czy rezygnujesz ze starań, bo przyszła @ - czy też z innego powodu. I tak sobie wtedy cicho pomyślałam czy może coś tam się właśnie w kierunku fasolki nie dzieje - bo z tego co czytałam wtedy wielu dziewczynom nerwy puszczają - wiadomo hormony :))) Mamuś mocno zaciskam kciuki!!!!!!!!!

Pszczółka ale taki śluz też na fasolkę jest!!!!!!! Nie denerwuj się kochana!!

reklama
PSZCZOLKA- nie trac nadziei ja mam wlasnie taki bezbarwny ,wodnisty...&&&&&&&&&&& za Ciebie!!
LIL- najgorsze jest to ,ze ja sie czulam "grypowo" i od soboty do wczoraj wzielam 9 tabletek gripex max a w polowie cyklu wypilam 3 spore lampki wina naraz-topilam smutki....nie wiem co z tym gripexem...

MARCEPANEK-Dzieki za wstawienie fotek:)
SOL- no wlasnie slyszalam ,ze testy owu w terminie @ moga wykryc ciaze dlatego tez zrobilam.

jestem spokojna,spiewam sobie pod nosem bo sie nie nastawiam ,ze to prawda....juz raz tak mialam.
sdzwonilam do gina-powiedzial,ze te hormony co bralam nie wplywaja na wynik testu i mam brac lutke i za kilka dni powtorzyc test.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry