• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika : gratulacje!!!!!

sol : ja chodizlam 1/3 ciazy do diabetologa... cukrzyca po I mi nie zostala, ale jest poodwyzszone ryzyko na kolejne zmiany hormonalne, wiec albo menopauza za 25-30 lat, albo juz calkiem niedlugo : czyli 2ga ciaza...

reklama
Nika też gratuluję pozytywnego testu.

Dietę miałam wpisaną od wczoraj po śniadaniu. Przed obiadem miałam już insulinę. Nie wiem czy się wybrać to diabetologa skoro ten ordynator specjalizuję się w ciążach z cukrzycą. Mam przyjść na kontrolę do niego we wtorek i wrzuci on sobie na kompa wyniki cukru które będę robić i od razu w kompie robi mu się wykres. A powiedz mi Sol co to za dziwactwa co mi badali bo nie mam pojęcia.

PLEMKO - trudno było nie zauwazyc:dry: Ja ja rozumiem, ale przeciez my tu zagladamy i nikt o Was nie zapomniał, martwimy sie i przezywamy wszystko z Wami, ale same wiecie ze nie wszystkie z Was lubia słuchac o ciazy itp....wiec sama nie rozumiem o co tyle hałasu - wpadam do was co dzien i nie tylko ja słac fluidki i ciepłe słowa, ale widocznie nie kazdy to zauwazył...ehh....przykro ze tak po nas pojechała...

monisia ja nie miałam i nie mam problemów ze słuchaniem o ciąży. żałuję że się taki podział zrobił. bo to juz nie to samo forum co kiedyś. nawet nie chcę wiedzieć kto wszczął tą zadymę, ale smutne, ze przez jedną osobę się podzieliło forum na 2.

JOS ASMI dziękuję:-) A Wy to macie przejście z tym cukrem... Współczuję...
ASMI uważaj na siebie...
MONISIA hejka:-)

Hej Kochana, a Ty czemu jeszcze nie na Wystaranych???? Przeciez mówiłam Ci ze czekamy:-D A jak sie czujesz???
MŁODAM - ja tez nie wiem kto napisal ten pw, ale dał nam do zrozumienia ze jestesmy tu nie mile widziane, poza tym zbuntowałysmy sie i i tak zostałysmy z Wami - wtedy Sol dostała pozwolenie na załozenie drugiego watku....

Witam kochane ponownie! Smutno i nerwowo się zrobiło aż ciężko coś napisać.

Czekam na wieści co u mamy!

Nika gratuluję! Aż przykro, że w takim dniu te dobre wieści -gdyby były inne okoliczności to na pewno całe forum by krzyczało z radości - naprawdę się cieszę z Tobą - trzeba czerpać pozytywne fluidki z takich dobrych wiadomości - swoje nałapane fluidki oddaję dziś wszystkim, które tego najbardziej potrzebują.

Co do odejścia Buni - myślę, że już musiała być na maksa psychicznie wykończona skoro tak napisała. Tak się człowiek nie wypowiada bez przyczyny - nie mnie to oceniać, bo nie potrafię sobie nawet wyobrazić, co ona musi czuć po 2 latach starań. Ja się staram tak krótko a już takie doły okropne za mną. Natomiast jeśli chodzi o podział wątku - mnie to tak nie dotknęło, bo zaczęłam tu pisać krótko przed rozdzieleniem tych wątków i nie odróżniałam na początku w ogóle kto jest kto. Ale tak osobiście uważam, że było to dobre posunięcie - bo był faktycznie taki moment, że pojawiło się tu więcej wystaranych i tematyka bardziej ciążowa była niż staraczkowa - a wierzę, że jak człowiek akurat ma doła, bo znowu mu się nie udało to nie ma ochoty czytać o mdłościach i innych takich. Ja mam nawet takie dni, że w ogóle forum nie otwieram, bo czuję, że muszę odpocząć w ogóle od tematu starań i ciąży. Szkoda, że tak się pokwasiło i mam nadzieję, że to odejdzie wkrótce w niepamięć.

Aha a u mnie starania chyba odroczone do wiosny, bo mam szansę na wzięcie udział w półrocznym stażu za co prawda najniższą krajową, ale refundowane są koszty opieki nad dzieckiem oraz koszty biletu miesięcznego - no i w końcu trochę bym się z domu urwała i mam szansę popatrzeć na spokojnie na swoje cykle, co z tymi plamieniami i wyciekami z piersi. Czyli idzie ku temu, że będę mamą 2012 jednak. Ale póki mnie nie przyjmą do programu to nic pewnego. Mąż trochę załamany, no ale co się odwlecze to nie uciecze mam nadzieję....

Ostatnia edycja:
reklama
Nika- w końcu się udało!!! :)
Bardzo się cieszę :))

No i gratuluję!!!
Fluidki od Krzysia pomogły:-D:-D

Kochana, przykro jest, że u Mamy jest taka sytuacja, ale, to nie znaczy, że nie będziemy się cieszyć z Twoich II kreseczek:tak:

Naga
- przykre jest to, że Bunia odeszła...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry