• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ważne, abyś nie straciła wiary! Sama mówiłaś, że czujesz kłucia z obu stron - więc trzymam kciuki, żeby ciąża okazała się jak najbardziej prawidłowa i abyś już nie musiała tak cierpieć - bo wiem, że teraz masz złamane serce i bardzo mi smutno - cierpimy razem z Tobą!!!

reklama
Kurcze:-( dziewczyny ile ja moga trzymac w tym szpitalu?

mama trzymaj sie kochana, my tu caly czas o tobie myslimy i trzymamy & zeby wszystko bylo ok :)

Witam!

Mamo bardzo mi przykro. Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. Trzymaj się cieplutko.

Ja od 3.12 do dzisiaj byłam w szpitalu. Wykryto u mnie cukrzyce ciążową i muszę brać insulinę i godzinę po głównych posiłkach mam mierzyć poziom glukozy we krwi. Nakłuje się w tej ciąży.

Witam
MAMA ja wierzę że będzie dobrze... że diagnoza okaże się pomyłką tak jak u EWCI... Kochana myślami jestem z Tobą!!!!

Witam wszystkie klikające dziewczyny...

asmi współczuję cukrzycy :-( a teraz jak się czujesz?czym sie objawiła?
Hej NIka, naga, musia,asmi

Ostatnia edycja:
hej
czy sa jakies wiesci od mamy ???
mlodam, asmi hej :)
asmi : ja tez przechodzilam cukrzyce, kliulam sie ok. 10 razy dziennie
pod koniec ciazy mialam 5mg cukru we krwi zamiast dozwolonych max. 1,5... lekarz dal mi 3 dni na urodzenie mocno mi kombinujac przy badaniu, we wtorek rano mialam sie u niego pojawic na wywolywanie. urodzilam sama z siebie w pon, przed terminem, w 2008 zaliast 2009 :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry