• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KRZYSIENKO - słońce Ty moje....trzymam z całego serca &&&&&&&&&&&&&&&....musi byc dobrze.....modle sie za Ciebie!!!!!!

Witam kochane!!!!
Przesyłam Wam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

reklama
jos - jak pisałam zrobią jej od ręki w takim przypadku. Musimy teraz czekać i mieć nadzieję że tylko lekarz się *******nął albo ma do dupy sprzęt :-(

Cześć Monisia - jak tam samopoczucie? Mam nadzieję, że u Ciebie wsio dobrze! :tak:

Ja też mam nadzieje, że diagnoza była po prostu błędna u Mamy! Lekarze się mylą!... A beta pewnie będzie szybko zrobiona, bo to nagła sytuacja. Czekamy na wieści i mam wielką nadzieję, ze będą dobre!!!

Cześć Monisia - jak tam samopoczucie? Mam nadzieję, że u Ciebie wsio dobrze! :tak:

Ja też mam nadzieje, że diagnoza była po prostu błędna u Mamy! Lekarze się mylą!... A beta pewnie będzie szybko zrobiona, bo to nagła sytuacja. Czekamy na wieści i mam wielką nadzieję, ze będą dobre!!!
Dziekuje kochana, czuje sie super:-D Teraz to najlepszy okres ciazy:tak:
A u Krzysi musi byc dobrze, kurde w morde no:wściekła/y: @#$^^&&**(*(()()))_()((**&&&^%%$#@#@$&^&*&*%%$#$#:wściekła/y:

MAMA KOCHANIE TRZYMAM &&&&&&&&&& ZEBY NIE POTWIERDZILO SIE NAJGORSZE. śCISKAM CIE MOCNO I CZEKAM NA WIESCI OD CIEBIE!!!!!

Ja wrocilam z pracy, zaraz z Patrykiem jemy obiad apotem na spacerek. Beznadziejny dzien dzisiaj jest .... ehh ;// Nic sie nie uklada, ale trzeba zyc dalej....

A co u was?

Mama - trzymam kciuki mocno za Ciebie i dzieciątko! Mam nadzieję, że u Ciebie też jest pomyłka jak u Ewci jakiś czas temu. Ściskam mocno.

Mama Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby jednak się okazało, że wszystko jest dobrze! Musi być dobrze!

mama - trzymam kciuki &&&&&, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze!!!!!
sol - dobrze że masz taki dobry humor
Krolowa - słyszałam że po odstawieniu często bliźniaki się rodzą;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry