• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Od wczoraj uśmiech mi z gęby nie schodzi :-D Więc slę wam te pozytywne fluidki i te ciążowe :-D Oj świąteczny nastrój mnie dopadł :-D

~
~~~
~~~~~
~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

XXXXX
XXXXX

reklama
Witam Dziewczynki :)
Ale jestem szczęśliwa.. :) Wczoraj 2razy były staranka. ale coś czuje ze w tym mies nic nie zaskoczyło.
Jakieś mam takie przeczucie co do tego-kobiecy instynkt :) hehe
Hehe...no cóż moze przez ten czas przygotowań świątecznych nie będę o tym tyle myślec...

W domu dużo roboty przed świetami,ale mówiąc szczerze ja nie czuje atmosfery zbliżających się świąt.

Witajcie babeczki!

Własnie pisałam Wam posta, gdy przyszedł sms od naszej Mamy. Dostała skierowanie do szpitala, jest podejrzenie ciąży pozamacicznej z lewej strony, endo za cienkie jak na ciążę. Teraz jedzie na betę, jeśli będzie negatywna to znaczy, że testy fałszywe, jeśli podwyższona, to szpital.

Proszę o kciuki i modlitwę dla Mamy!!!

Ja byłam dziś u mojej ginki, ale napisze ciut później. Bardzo mocno Was wszystkie ściskam!!!

reklama
sol : nie wiesz gdzie mam moze zrobic bete i miec szybko wynik? jak to mozliwe ze nie biore ja od razu do spzitala , jakie susg czy cos... no nie wiem! albo szybki wynik bety!
a moze powinna pojechac na szybko do swojego normalnego ginka? jest ryzyko pomylki??? kurde niech ktos cos tu napisze!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry