• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
anastazja : ja jetsem, ale tez juz zaraz lulu ide :)
dzieki za pocieszenie
mnie mikolaj ominal, we francji nie ma tego zwyczaju, wiec o mikolaju pamietam co roku tylko ja :) a moje buty stoja puste :)

reklama
Hejo :)

Widzę że ostatni są pierwszymi.

josephine - wczoraj mikołaj zostawił dla Ciebie prezent pod choinką w Krakowie :-)

prezent6.jpg

Ja wczoraj zrobiłam tiramisu z przepisu Dukanowców , może nie taki sam smak, ale nawet mojemu mężowi zasmakowało:)
U nas dzisiaj pada(i jak tam można w zimę) a wieczorem pewnie to wszystko zamarznie i będzie lodowisko.

hej wszystkim

anastazja : DZIE KU JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) kochana jestes!!!!!!!

jak hulorki dzis staraczki kochane? ja zakatarzna wiec od 2 godizn juz nie spie niestety, no nic czekam na mlodegO....

Ojojoj współczuję Ci tego kataru, nienawidzę go po prostu.
Jak byłam mała , mama wyciskała sok z cebuli, moczyła wacik i wkładała mi na noc do uszu, pomagało. Teraz też sobie tak robię tylko jak nie muszę do pracy iść, wiadomo - śmierdzi :)
Nie pisałam, ale tak po cichu liczyłam że w tym mies. się udało, ale już czuję że za kilka dni przyjdzie @. No nic - w święta będzie można dobrze zjeść i napić się nalewki teściowej:)

Hej staraczki!
Nie jestem w stanie nadrobic od pt.. ale pozdrawiam Was wszystkie, zycze milego dnia i duuuzo sily na caly tydzien!;D Ja zaczynam staranka z pozytywna energia i moze sylwestrowe testowanie okaze sie pozytywne! ;D

PS. Anastazja jak nie w tym to w nastepnym.. ale wszystkim mowie ze grudzien bedzie nasz!! Trzeba wierzyc;)

Hej dziewczynki. Ja z takim pytaniem. Jak długo stoicie na głowie po przytulankach? Żartuje ;) Chodzi mi o to, że ja zaraz po przytulankach mam kuku na muniu i szybko musze się iść umyć. Może to głupio brzmi i nie powinnam pytać ale nastraszyłyście mnie grzybicą. Więc pytam: jak szybko po przytulankach idziecie się umyć?

Hej dziewczynki. Ja z takim pytaniem. Jak długo stoicie na głowie po przytulankach? Żartuje ;) Chodzi mi o to, że ja zaraz po przytulankach mam kuku na muniu i szybko musze się iść umyć. Może to głupio brzmi i nie powinnam pytać ale nastraszyłyście mnie grzybicą. Więc pytam: jak szybko po przytulankach idziecie się umyć?

Spoko , Ja też mam głupie pytanie - czy możliwe żeby owulacja była 2 razy?;)
Odnośnie mycia się - to w sumie po 5-10 min już lecę pod prysznic, a nie powinno się? Myślę że to co ma trafić gdzie trzeba już do tego czasu trafi :)
zoszka - nie wiem czy grudzień będzie mój, bo te najlepsze dni akurat będziemy u teściów, a tam jakoś nie bardzo mam ochotę do twórczości:) Za ścianą u rodziców ?!;)

Ostatnia edycja:
Anastazja mam wrażenie, że owulacja jest raz w cyklu.

Co do mycia to zastanawiam się czy nie poczekać dłużej. Sama już nie wiem. Na razie nie panikuje ale zastanawiam się co zrobić żeby się udało.

czesc babki,troche mnie nie bylo tu....leżę kiedy moge ,wczoraj mialam niewielkie plamienia ,potem brudzenia-po 20 juz poszlam spac zeby nie myslec wzielam 2 lutki i no spe bo podbrzusze bardzo dawalo sie we znaki...dzis juz lepiej na 11.45 ide do gina tu u mnie w miejscowosci choc nie wiem czy cis dojrzy bo to 5tydz.3 dzień od ostatniej @...

MONISIA- gratki synka-bedzie parka-cuuudnie!!!
KROLOWA FAL- nawet po inseminacji kaza lezec z nogami wyzej kolo 30 min wiec tymbardziej po "zwyklym" dzialaniu trzeba poleżakowac ja robilam tak,ze lezalam z poduszeczką pod pupą nawet godzine a w tym czasie ...rozmawialam przez tel:))) a chlopaki lecialy do przodu a gdyby czasem ktoryś wszedl na rondo i nie mogl zejśc:):):)))))) to dlatego lezalam dluzej...

ANASTAZJA- czasem zdazaja sie 2 owulki ja mam znajomą ktora tak zaszla w blizniaczą ciaze miedzy chlopcami jest 2 tyg roznicy to znaczy 1 juz byl w macicy a drugi "doszedl"pozniej:))czasem kobieta ma owulke tuz po @ albo 2 dni przed @ takze wszystko jest mozliwe...

JOSEPHINE- wszystko juz zostalo napisane wiec jak Ci napisze ,ze DASZ RADE KOCHANA!!!! dzieci dodają skrzydel i sily a zobaczysz jak Poldus bedzie Ci pomagal-poda pieluszke,wyrzuci pampersa do kosza,przyniesie zabawke dla maluszka...bedzie si-zobaczysz!!!:))))

SERGEEVNA- czasem tak jest ....wracaj do nas:))))

MARY-BETH- jak tam dzis wolne ????:)

ja znow ide sie polozyc bo pozniej prysznic i mycie glowy i...gin..

reklama
Anastazja mam wrażenie, że owulacja jest raz w cyklu.
No nawet bym powiedziała że jestem pewna, ale ponoć jest tak że "mokro" - dni płodne, sucho - nie , no i po raz drugi w tym miesiącu mam "mokro":szok: , ale może to spowodowane czymś innym, no nic czekam cierpliwie na koniec tygodnia :-)
mama - no to pięknie:) nie wiedziałam że tak można. To już za 2 godzinki możesz zobaczyć okruszka, trzymam kciuki mocno &&&&&. Ja z Nelcią że tak powiem wpadłam - ale wtedy też raczej nie leżałam nogami do góry, ale są pozycję sprzyjające zapłodnieniu - może warto spróbować.
A reszta jeszcze śpi?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry