• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anastazja mam wrażenie, że owulacja jest raz w cyklu.

Co do mycia to zastanawiam się czy nie poczekać dłużej. Sama już nie wiem. Na razie nie panikuje ale zastanawiam się co zrobić żeby się udało.

Czesc dziewczyny;-)

Z zajsciem w ciaze po raz trzeci mialam duze problemy,obserwowalam cykl,liczylam dni plodne i nic to nie pomagalo,po 2 latach staranek poszlam do lekarza po porade i wiecie co mi powiedzial ze najlepiej jest przytulac sie co 2-3dzien i sie udalo.sadze ze blad tkwil w tym ze zle obliczalam owulacje,mimo ze cykle mialam co 28-33dni.Powinnyscie sprobowac przytulac sie od momentu skonczenia @ do paru dni przed pojawieniem sie nastepnej.Wtedy jest duza szansa na zajscie.Mam nadzieje ze rozumiecie co napisalam;-)
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

reklama
Czesc moje kochane !!!!

mamusi - daj znac szybciutko po wizycie u ginka !!! a tak wogóle, to ja nie wiedziałm, że aż 30 min trzeba czekać, ja max 5 min leże ...
anastazja, krolowafal - ja jestem zywym przykładem tego, ze mozna miec owulacje dwa razy, mialam monitorownay cykl kiedys i włąśnie tam wyszło, że mam dwa razy ... no ale w moim przypadku to nic nie znaczy ...
edyta - gratuluje takiej gromadki dzieci i 3 synków w dodatku !!! Chyba dostozuje się do Twojej rady, bo my półtora roku działąmy i nic, ale chyba za mało się przytulamy, bo aż co drugi dzien to nie ... albo co drugi, ale tylko w moje "niby" dni płodne, a potem wcale, czekam teraz na @, i za tydzień będziemy prężnije działać ...

Mama dzięki za info. Od dzisiaj będę leżeć godzinę z pupą wyżej.

Edyta my z mężem wyrabiamy normę za kilka par bo przytulamy się co najmniej raz dziennie. Wiem, że to może często ale co ja zrobie, ze jak tylko go zobacze to łapek przy sobie utrzymac nie mogę... ;)

ja tez biore poduche zawsze :-) wczoraj bylam u ginki na podgladanku, na prawym jajniku male pecherzyki, a na lewym 1 dominujacy 10mm, nastepne podgladanko w poniedzialek. Mam nadzieje, ze urosnie i podadza mi pregnyl...

A jakie to sa pozycje sprzyjajace zaplodnieniu?

mama hej kochana :)
dzieki za pocieszenie i dodanie otuchy :)
ale sie usmialam z tego twojego zgubienia sie na rondzie szok :) zasmarkana kaszlaca a normalnie sie usmialam :) musze mojej mamie tekst sprzedac :))))))

daj znac po wizycie u gina, 3mam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mysle, ze czeka cie mila niespodzianka :)

Nagapalma ja robilam tak samo jak Ty.tylko w "niby" dni plodne i tak 2 lata bez zadnych rezultatow,a po poradzie lekarza zaciazylam chyba w 4 cyklu,ale dowiedzialam sie ze zaszlam niecale 2 miesiace pozniej,bo dostalam @ co sie pozniej okazalo bylo to plamienie a nie @;-)jak juz stracilam nadzieje,to sie okazalo ze zostane mama.

edytko - gratuluję i podziwiam - 4 chlopaków w domu(oczywiście z mężem liczę:))
palma - moja koleżanka dostała skierowanie na badanie drożności jajników, a że lekarz mądry to dziewczyne nastraszył że to okropny ból i nie da jej znieczulenia, w niedziele zadzwoniła że jest w ciąży, chyba ze strachu zaskoczyło:)
gwiazdeczka - znalazłam coś takiego, ale poszukam w książce, bo dostałam na panieńskie i tam właśnie było o tych pozycjach to jeszcze dopiszę później.
Pozycje seksualne: pozycje seksualne sprzyjające zapłodnieniu - video - www.mamazone.pl
Krolowa - ale masz dużo przyjemności:-)

reklama
Anastazja w końcu starania mają nie tylko być staraniami ale i przyjemnością ;) Po prostu mój organizm przez 3 lata miał stłumione tabsami libido i teraz sobie odbiera ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry