• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jezu...net mi sie zawiesil i nic nie moglam doczytac, co za stes... mama bedzie miala wynik o 16h30...
ewcia dodala mi nadziei ze jej tez dali taka diagnoze, a pozniej sie pecherzyk pojawil... oby to bylo to!

Gwiazdeczka to nie jest watek zamkniety. Jest w dziale "przyszle mamy"

josephine teraz trzeba miec nadzieje, ze to lekarz sierota izle spojrzal. Moze rzeczywiscie bedzie jak u ewci? Oby:no::-(

Nie wiem co napisać, przypomina mi się nasza Ewcia, te same podejrzenia, a teraz proszę - czeka na Krzysia.

mama, trzymaj się nasze słoneczko. Tulę i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Kurcze mama tak mi przykro, że musisz takie stresy przeżywać!!! Nie chce nawet sobie wyobrażać co czujesz - ale tak jak piszą dziewczyny - lekarz może się mylić, ja mocno trzymam kciuki, żeby jednak wszystko było dobrze! Mocno Cię przytulam i ściskam kciuki za Ciebie!!! Na tak wczesnym etapie moim zdaniem nie można nic powiedzieć na 100% - choć wiem, że to teraz Twojego bólu nie umniejszy, dlatego nie wiem, co więcej napisać. Jestem z Tobą całym sercem!!!!

Rozmawiałam z mamą, jedzie do szpitala. Wynik bety 256, jesli dobrze zapamietałam ale na pewno 25parę. Biedulka nasza tak mi jej szkoda. Mam nadzieje, ze wszystko skonczy się dobrze jak u Ewci. Będzie potem dzwonić to dam znać.

reklama
Kurcze tak strasznie mi przykro:((

Mam nadzieję że w szpitalu okaże się że to jednak normalna ciąża... Kurcze czmu ona musi się tyle męczyc....

Wisenka przekaż jej że myślimy o niej cały czas i trzymamy kciuki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry