• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny - kciuki za mamę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lil- ja właśnie tydzien temu skonczyłam staż, było bardzo fajnie, a teraz siedze w domu i bawie się w kucharę, pewnie jak tylko masz ochotę to idz na staż i jeśli oczywiscie czujesz taką potrzebę :tak:
mary - jakie badania bedziesz robił w tych dniach, bo ja jutro powinnam dostac @ a tezmusze zrobic hormonki, bo nie zdążyłam w tym cyklu ????

reklama
mary to super, ze badania porobione i wszystko jest dobrze :))))) Masz narazie z glwy badania ... :)))

Ewcia no właśnie to tak działa - jak komuś jest źle to ciężko tak się cieszyć na głos - ale masz rację, trzeba na to patrzeć tak, że jak komuś się udało to i mi się uda!!!

Mary to brzmi wszystko bardzo optymistycznie! Kiedy te badania? Jakiś masz już harmonogram? Pisz nam od razu jak już będzie coś wiadomo - sama jestem bardzo ciekawa. No ale dobrze, że tak babka fajnie podeszła! Teraz to już na pewno szybko się uda!

Palemka a na jakiej zasadzie Ty ten staż miałaś? Bo ten mój to byłby finansowany z EU - więc tak się zastanawiałam co jeśli musiałabym zrezygnować - bo np. będę w ciąży i będę musiała leżeć. No i się dowiedziałam, że jak ktoś idzie na zwolnienie to nie ma konsekwencji z rezygnacji. No bo to siła wyższa. Ale jeśli w ogóle się dostanę to zacznę się starać znowu w połowie stażu - także powinnam czasowo wyrobić. A Ty zrobiłaś te pierogi???

Nika, Musia
jak najmniej przykrych objawów życzę :) Musia na ból pleców to najlepsze leżenie na podłodze na plecach, a nogi na krześle pod kątem prostym - i tak conajmniej pół godziny. Podobno czyni cuda.

asmi papa :)

Dziewczyny czy macie cos dobrego i sprawdzonego na kaszel u rocznego dziecka? Bo moj Patryk zaczal siemeczyc tym kaszlem (chyba po mnie zlapal) a te ktore zawsze mi wypisuje lekarz rodzinny sa do du*y...

lil mi na bol plecow najbardziej pomagala poduszka zwinieta i polozona w okolicy krzyza. Ale dzieki za info, jak nastepnym razem mnie zlapie bol plecow to wyprobuje :DDD

mary - jakie badania bedziesz robił w tych dniach, bo ja jutro powinnam dostac @ a tezmusze zrobic hormonki, bo nie zdążyłam w tym cyklu ????

Palemka - będę miała na pewno FSH i LH, estradiol i progesteron, ale zapomniałam zapytać, czy też prolaktynę, bo na tym mi jednak zależy... Ale co poza tym, to w zasadzie nie wiem. Ginka wspomniała, że zrobi mi komplet badań, więc może jeszcze jakieś inne hormony. Kazała przyjść między 1 a 5 dc, a wówczas robi się te, które napisałam. Ale ja się też nie znam za bardzo na tym... :zawstydzona/y: A za Mamę bardzo mocno trzymam kciuki!!! :tak::tak:

Monisia, Musia, Jos - bardzo bardzo dziękuję! :*

Lil - @ ma przyjść ok. 26-27.12. (chyba), więc zaraz po Świętach poszłabym na to badanie, a wyniki to pewnie za parę dni, bo im tu wszystko zajmuję jakoś dłużej niż w PL... :eek: Albo może nawet w styczniu... :oo: Dziękuję, kochana, za troskę! Wiesz, ja się bardzo cieszę z podejścia ginki, bo bałam się, ze mnie oleje... :oo: Ale z torbami pójdę... :crazy: Wszystko tu jest strasznie drogie!!! :eek::oo2: A u Ciebie wsio OK?

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia - dziękuję! A ja mam nadzieję, ze u Ciebie wsio OK! Już zaraz półmetek! ;-)

W ogóle to przepraszam, że nie napiszę do każdej z Was, ale jakiś dzień mam dziś rozwalony... :eek: Przez pół dnia prądu nie miałam, więc też neta. Ale spać mi się chciało, więc się położyłam. A i wieść o Krzysi strasznie mnie zasmuciła... :sad: No, i miałam mały młyn wczoraj i dziś, więc nie było jak poczytać... Myślę o Was jednak cieplutko!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry