• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary u mnie ok - z hormonami to nie wiem, ale na razie odpuszczam starania (chyba - zależy czy dostanę staż) - jak będę miała trochę przerwy to popatrzę co z plamieniami i wyciekami z piersi - niewykluczone, że też będę musiała badać hormony, ale na razie nie myślę. Za Ciebie kciuki trzymam!

Musia nie ma sprawy :) Ja jestem wysoka i z krzyżem też miewam przejścia, więc wiem, co taki ból znaczy....

reklama
Mary- też mam nadzieję, że ok :))
Maluch dokazuje więc jestem spokojna, że u Niego wsio oki :))

no, a poza tym mam nadzieję, że z macicą też będzie dobrze...
bo niestety, zawsze coś musi być...

lil ja jestem dosc niska, bo mam 160.5 cm , ale zawsze przed @ mnie bolaly plecy okropnie i teraz w pierwszych dniach ciazy okropnie ...:)

ewcia a kiedy poczulas pierwsze ruchy dziecka?:)

lil - to był staż w Urzedzie Miasta finansowany z Urzedu Pracy,

mary - a no wiedzisz, ja mam z tego co ty tylko progesteron, ale ja nie mam robić w pierwszym tygodniu po @, wiesz co, mam nadzieje, że ten Twój @ co ma przyjsc po świętach nie przyjdzie i będziesz miała piekną niespodziankę ...

aha - ktoś wie co u Krzysi ?

musia- niech cię mąż masuje !!! hehe

Mary u mnie ok - z hormonami to nie wiem, ale na razie odpuszczam starania (chyba - zależy czy dostanę staż) - jak będę miała trochę przerwy to popatrzę co z plamieniami i wyciekami z piersi - niewykluczone, że też będę musiała badać hormony, ale na razie nie myślę. Za Ciebie kciuki trzymam!

Lil - a kiedy się dowiesz, czy masz staż? Za co zresztą tez trzymam kciuki! ;-) Ja chcę po prostu wiedzieć, co nam utrudnia zajście w ciążę, stąd moje badania. Niewiedza i niepewność mnie dobijają. :sorry: Teraz jakaś podbudowana się czuję, bo wiem, że coś się ruszyło! :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

I porcyjka dla starających się: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

palemka masuje, masuje :))) A przynajmniej masowal jak mi dokuczal bol plecow. A wczoraj mnie nie bolalo to sie doprosic nie moglam o masaz ... hehe :)))

To ja tez juz wysylam porcje takich cichudkich fluidkow : ~~~~~~~~

mary - a no wiedzisz, ja mam z tego co ty tylko progesteron, ale ja nie mam robić w pierwszym tygodniu po @, wiesz co, mam nadzieje, że ten Twój @ co ma przyjsc po świętach nie przyjdzie i będziesz miała piekną niespodziankę ...

aha - ktoś wie co u Krzysi ?

Palemka - dzięki! Bardzo to miłe! Normalnie mi brakowało przeczytać coś takiego! :tak:;-) A co do hormonów, to tak naprawdę dowiem się, które były robione, jak będzie wynik... A tu w ogóle maja taką dziwaczną praktykę, ze nie dają wyników na papierze, tylko gin dzwoni i mówi... :sorry::shocked2::eek: Ufff, muszę poprosic o wynik na papierze, choćby ze względów językowych!!! Moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& są skierowane również do Ciebie!

A właśnie - czy ktoś ma wieści od Krzysi?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry