• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochane mam zle wiesci o MARCEPANKU - napisała do Krzysi: Szyjka mi sie skróciła, mam rozwarcie na 2 cm:(((
MASAKRAA!!!! Co za dzien do d***
A KRZYSIA po USG, czeka na wyniki i nie wie jeszcze czy zostaje....

palma - nie dało się nie zauważyć :sorry: A ty jak się czujesz?

mloda - w październiku zrobiłą się TU niemiła sytuacja że dziewczyny zaczęły dostawać sygnały ze skoro nie są już staraczkami to powinny zniknąć stąd - więc żeby się nie rozłazić przeszły wszystkie na wystarane - zgodnie z wolą pozostałych staraczek. Przecież i tak która może tu zagląda w miarę swoich możliwości, czasu i sił a powiem szczerze że wielu z listy którą mam w suwaku daaaaawno nie widziałam ani na jednym ani na drugim wątku. Tak samo jak Buni - widziałam ze pisała raz na tydzień/dwa tutaj a do nas ma pretensje że nie piszemy. A po za tematem :-p To jak się czujesz kobito bo pamiętam że Cię coś chyba zaczynało łapać :sorry: No i kiedy testujesz? :-)

jos - trzymam kciuki za Krzysię :tak: Musi być dobrze, nie ma innej opcji :tak:

nika - cieszę się że dobrze się czujesz :tak:

mary - to super wieści :tak: A co do tego leku to w Polsce go oficjalnie nie ma w sprzedaży chyba ze na import :tak: ale ogólnie jest to odpowiednik Clostilbegytu czyli naszego Clo o którym dziewczyny nie raz pisały :tak:

asmi - zdrówka :-)

musia - ja mojej dawałam Drosetux lub Malia - oba homeopatyczne ale działają :tak: A co mu dawałaś już i czy szukasz wykrztuśnego czy przeciwkaszlowego?

lil - też bym sobie do pracy poszła :sorry: A może się zamienimy, ty za mnie z brzuszkiem pochodzisz a ja sobie za Ciebie do pracy pójdę? :-D

monisia - ciężko z Marcepankiem ale może jeszcze trochę uleży - każdy dzień teraz jest ważny żeby maluszek miał większe szanse :tak:

A Bunia - cóż - każdy ma na swojej drodze nie jedno załamanie i ona pewnie właśnie je przechodzi. Bo o ile dobrze pamiętam to już się dziewczyna wcześniej załamywała i nie dawała sobie rady. Przykre to ale czasami lepiej sobie odpuścić na jakiś czas i dojść do ładu ze sobą zanim się zacznie podejmować kolejne decyzje :tak: mam nadzieje że szybko dojdzie do siebie i zacznie się jej układać tak jakby tego chciała bo pamiętam że mąż nie chciał się zgodzić na żadne badania.

No to ja sobie pospałam, jakimś cudem was nadrobiłam i mam nadzieję ze nikogo nie pominęłam :sorry: A jeśli tak to przepraszam :-)

A to tak z okazji że miałam rano świetny nastrój to tym razem mniejsza ale wcale się tego łatwo nie robi :-p

~
~~
~~~
~~~~
~~~~~
~~~~~~
~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

XXXXX
XXXXX

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL ja sobie myslę że koniec tematu... Bo znów się atmosfera zaczęla psuć:sorry: i to na obu wątkach... A ja Ci zaraz prześlę PW;-)

maja nic nie wiecie i ja też ;-) na razie nie mówie nic, mam pewne złe doświadczenie i wole się z jakimi kolwiek wieściami wstrzymać, ale pewne "podejrzenia" mam ;-)

Sol świetnie Ci się udało chyba każdemu odpisać - ja dziś mam szał ciał, wypiłam pół wina, które właśnie paruje i nie daje rady się skupić. A w dodatku położyłam Maciusia spać i się prawie popłakałam jak pomyślałam, że miałabym go do przedszkola teraz posłać - i w ogóle te poranki w pośpiechu i nerwach mi stanęły przed oczami...I wczesne wstawanie akurat jak mi Maciuś ładnie do 8 zaczął spać. No i nagle żal się zrobiło, że trzeba będzie staranka odłożyć. Dlaczego psychika mi takie figle płata, że zachowuję się jak osoba, która sama nie wie czego chce?? Jestem z Torunia, więc sobie powiem, O JA PIERNICZĘ! Co robić?

Marcepanek
- kurczaki a który to u niej tydzień?? I co oznacza te 2 cm? Że już do końca musi leżeć? A może jej założą coś na szyjkę, żeby przyblokować to rozwarcie?? OBY! Trzymam kciuki!!!

Mama - jest nadzieja, że USG nie wykaże żadnych prawidłowości! Oby tak było!

Mlodam rozumiem - czekam więc cierpliwie na wieści! Trzymam kciuki!
Oby jutro był dzień dobrych wiadomości!

reklama
Nika GRATULACJE!!!! Lubie takie wiesci!!!

Mary - no to super wiesci! Ja nie znam tego leku...ale co kraj to inna nazwa,wiec moze jest, ale pod inna w PL?

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol, pominelas....;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry