• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia hejka :-)
Gwaizdeczka Ciebie tez witam :-)

SOL ja od poniedziałku w pracy, od soboty we Wro, w niedziele z przygodami odwieźliśmy mojego brata do Krakowa - wracał do Szkocji. Przeziębienie mnie odpuszcza. kciuki trzymajcie, mąż zakazał na razie testu ;-) w pt mam zgodę ;-) pt też i po pracy pojadę do domu, do mamy, no i do taty też... niestety odwiedzę go w innym miejscu niż dom :-(
Jakby co to dobrej nocki :-) a nie odpisałam od razu bo byłam w kuchni.

Ostatnia edycja:
reklama
młoda - tulę :-( Ale ciesze się że już przeziębienie puszcza :tak: No i w piątek będę czekać na wieści :tak:

Gwiazdeczko - to od łobuziastej Emilki:
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~

Spadam bo mi Emila zaraz złamie kręgosłup tymi kopniakami :dry:

Sol szczerze to i ja mam dość takich wszelkich sprzeczek :-D:-D

A w dodatku to strasznie się martwię o mamę i marcepanka :(((

Nika nie wiedzialam o tych pw
mlodam witaj ;]

Sol, Gwiazdeczka - dzięki! Czyli nadzieja jest! :tak: :happy: No to teraz czekam na @, potem badanie hormonów, a potem się zobaczy, co wyszło...

Ja też już lecę powoli - zaraz mój M. wraca do domku, więc siądziemy jakiś filmik obejrzeć. A jutro idę oddać krew honorowo! :-D :-) A myślałam, ze pośpie... :eek::-D

Dobranoc!

Ja uspilam mojego skarba, zaraz z Adrianem ide filmik ogladac :))

mama&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki usg....
marcepanek tule ...

reklama
to czekanie jest dobijajace... to forum tak zbliza, ze przezywam z wami kazda najmniejsza emocje, tak jakbym sama to przechodzila.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry