• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol a ja myslę, ze nie pisz o wszystkich tylko o tych, które faktycznie tu nie chciały widzieć zaciążonych.... Powiem Ci szczerze, że pierwsze slyszę o czymś takim, nie byłam w temacie, nie wiedziałam co się wtedy wydarzylo, nie slyszalam nic o jakichś priwach na temat uciekania stąd brzuchatych.. i uwierz, że ja się pod niczym takim nie podpisywalam, przeciwnie - nawet nie wiedzialam, że coś takiego było

reklama
mlodam - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sol- u mnie nic nowego, jutro, pojutrze przyjdzie @, potem w połowie cyklu badania, a potem....życie pokaż....po mału odpuszczam, bo choćbym się za przeproszeniem "zersała" nic w "tym" temacie nie wskóram ... Oglądałam ostatnio program na jedynce o Koreii Północnej i nie moge przestac myslec , że taka "dzicz skurwysyńska" na tym swiecie panuje !!! Trzeba się cieszyc tym co się ma ... Zresztą ja straszny wrażliwiec jestem, aż za straszny przeżywam wszystko jak głupia ... ale jaby ten swiat wygladał, jakby wszyscy ze skały byli ... ?

Ostatnia edycja:
Sol - dzięki za info. O CLO oczywiście i tu, i na innych wątkach czytałam. A skoro to odpowiednik, to juz teraz wiem przynajmniej, jak ma działać...

Gwiazdeczka - właśnie Sol napisała, że to odpowiednik CLO. ;-)

Jeju, straszne wieści o Marcepanku... Mam nadzieję, ze uda się donosić maleństwo!!! Bardzo mocno tulę i myslę cieplutko o nich!

Mlodam - bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!

palemko - no niestety ale nie żyjemy w idealnym świecie :sorry: A w takim razie trzymam kciuki za badania i mam nadzieję ze wyjaśni się to i owo :tak:
Bo jak to powiedział jeden z twórców gier komputerowych:
"Nie żyjemy w idelanym świecie. Idealny świat nie potrzebował by Bogów"

mary - proszę :-)

pysia - no niestety było :sorry: Ale to już przeszłość i nie ma co psuć atmosfery - i tak jest ciężka ze względu na złe wieści od mamy i Marcysi :-(

nika - dostałam już robię :-)

młoda - ja wiem tyle co mi sama powiedziała i więcej nie piszę :-) Ale nie odpisałaś co tam u ciebie kobitko :-)

lil - uspokoić się i na trzeźwo wszystko przemyśleć :sorry: Ja jak poszłam na staż w zeszłe wakacje to miałam taki młyn że nie wiedziałam którym oknem uciekać - uciekłam ze stażu :-p Na dłuższą metę miałam potem straszne problemy z Karolą bo ją dziadki tak rozbestwiły że potem miałam dosyć całego świata :no:

Idę robić porządki na liście - która chce suwaczek staraczkowy - pisać PW z datą ostatniej @ i dł cyklu, która chce poprawić - to samo :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MŁODAm - w takim razie kochana zaciskam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!:-D
I kochane uciekam..Dobrej nocki!!!!
Oby jutrzejszy dzien przyniósł same dobre wiesci!!!!
A z Krzysia jestem pod telefonem....jak cos to dam Wam znac!!!!

Sol - dzięki za info. O CLO oczywiście i tu, i na innych wątkach czytałam. A skoro to odpowiednik, to juz teraz wiem przynajmniej, jak ma działać...

Gwiazdeczka - właśnie Sol napisała, że to odpowiednik CLO. ;-)

Mlodam - bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!

Tak tu wszystko szybko idzie, ze nie doczytalam :-) A clo tez biore juz 3 cykl.

GWIAZDECZKA dzieki:-)

MLODAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił:tak::tak::tak:

LIL ty pół butelki wina wypiłaś i się nie podzieliłaś:-D:-D za mną tak chodzi czerwone wino ale teraz to się mogę tylko oblizać:sorry2:

PYSIA no byly takie akcje z PW:eek:

MARRY i jak samopoczucie jak już wiesz co i jak? Miał rację Twój M że Cię namawiał do wizyty:tak::tak: Czasem warto słuchać facetów:sorry:

Gwiazdeczko - pseplasam :sorry: Ty mi lepiej powiedz jak tam mój ulubiony książę :-D A ulubiony był zawsze przez karnację :-D Jest boska po prostu a ten uśmiech zawsze zwalał z nóg :-D

mary - ja z Karolą w pierwszym cyklu Clo zaskoczyłam bo potraktowałam go na zasadzie - "zobaczymy jak się będę po nim czuła" a nie że "z nim mi się uda" Ale się udało. Chociaż przyznam że ja się po nim marnie czułam :sorry: ale na szczęście tylko jedne cykl :-)

Dziewczyny - spadam uśpić mojego diabła :-D Może jeszcze do was zajrzę jak sama nie usnę :-)
Jakby co mówię już Dobranoc wszystkim :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gwiazdeczka - i jak wrażenia? Czeka mnie to samo, więc pomyślałam, że zapytam. Tu chyba jednak parę babeczek miało przygodę z CLO. :tak:

U mnie dziala jest ok, ale ja mam problem z pekaniem tych jajeczek, wiec dlatego pregnyl bedzie jak wszystko bedzie odpowiednich rozmiarow;-)

Sol, ano Ksiaze juz od godzinki smacznie spi, rozrabia jak to kazdy chlopak ;-) Przydalaby sie coreczka do pary :-) Moze przeslij mi jeszcze porcje tych dziewczynkowych fluidkow ? :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry