• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula- NO JA WLASNIE NIE BRALAM ,dlatego pytam...ja na endo bralam Estrofem takie hormony ciężkie od 5 do 26 dnia cyklu a od 16 dnia cyklu dolączalam lutke dowcipną,ale szalu nie ma po tym ...moje endo nadal cienkie a @ nadal trwa tylko 2 dni ,przez to ze takie cienkie to nie ma sie co zluszczac i tylko 2 dni @...
rece opadają nie wiem juz co brac-widzisz teraz zaszlam w ciąże ,ale endo za cienkie i nie miala sie dzidzia w co zagniezdzic.....

JOSEPHINE- dzieki-wlasnie tunika doszla-jest śliczna ,zaraz ja przymierze,ale teraz jade po Zuze:tak:

bede za pol h;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama luteina to też forma syntetycznego progesteronu ale troche inny. Ja biore duphaston 10mg raz dziennie. Mój ginekolog zalecił mi w razie ciąży dodatkowo luteine. Wiem ze niektórym pacjetnkom lekarze w mojej przychodni (tam gdzie pracuje) zalecaja i to i to jednocześnie. Działanie maja podobne ale to samo to to nie jest ;)

Tak, w przychodni ale na stanowisku administracyjnym z wykształcenia jestem socjologiem jak juz pisałam:-p

Ostatnia edycja:
nie przepraszaj skarbie ja tylko nie chciałam was zanudzać tymi sami informacjami o tej mojej socjologii a o pracy faktycznie jeszcze nie pisałam;)
ale moze niedługo ją zmienie ;) a ty czym sie zajmujesz?

jestem juz-salatka zrobiona,dzieci szaleją u gory-bawią sie w namiot-posciele poszly w ruch:sorry2::-)

ja przymierzylam swoją tuniczke i cóż-to byl dobry wybór:tak::-D:-D

EWULA- dzieki za info,jak bede na kontroli po poronieniu u gina to sie wypytam..
PALEMKA- a Tobie gin podal jakie masz endo??moze masz oki i dlatego nic nie potrzebujesz:tak:

przepraszam dziewczyny jakos nie moge sie odnalezc
pomozecie- chcialabym zmienic moj status z poczatkujacy na inny niestety nie za bardzo wiem jak to zrobic
widze wy tu juz zadomowione wiec pewnie bedziecie wiedizaly co i jak

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry