• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wszystkim

witam nowe staraczki i nawet nowe zaciazone :)

czy ktos zauwazyl ZE dzis NIE ma z nami SOL???????????????????????? czyzby pojechala na porodowke? ide wysledzic na wystaranych 2011 ;)

ja godzine temu zamknelam dzriw za tesciowa, zaraz TG zabierze ja 800 km stad :)
poza tym zatok ciag dalszy, nie mam juz na nic sily, chyba ebdizemy miec wigilie przy mrozonkach... maz bedzie pracowal w ten weekend i w siweta tez bo sie wyrobic z dossier nie moze... miala byc jazda do konca grudnia, a bedzie jazda do 20.01....
sniiiiiiiiiiffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hej josephine :)
No zobaczymy jak to bedzie :).... sama jestem ciekawa... :P:D

reklama
jos - i oco wysledziłas sol naszą ?:-D Co do Świąt to mój mąż pracuje w Wigileie na 14-22 w pierwszy dzien Świąt na 14-22 i w drugi dzien Świąt na 14 - 22 - życ nie umierać !!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mama - gdzieś ?????

Mam dziś kolęde o 16, oczywiscie przyjmuje sama, bo mąż na karczme idzie !!!!!!!!
A w tyle to mam, zaprosze se koleżanki :-D:-D:-D

No to dobrze, ze falszywy, bo juz sie zestresowalam ;-)

Wlasnie a gdzie mama??

Ja tez jestem zdania, ze kazdej z nas sie uda! Kazda juz w kolejce jest, tak wiec spokojnie niecierpliwce hehe

Edit: Oliwcia super jest :-)

jestem babki :))
Rano zawiozlam dzieci do przedszkola,potem szybko-yhyyy szybko;/-do Poznania-ślisko jak byk...ale dojechalam-mialam na 8.15 ;0
teraz jestem pieknie wyskubana :):):))) to znaczy-krotka fryzurka-fotka wieczorkiem jak Tomi wroci bo ja nie umiem..

potem pojechalam kupic dzieciom sanki-kazdemu swoje-będzie kulig:)))))))))))))
potem po spożywcze zakupy...
potem o 12 po Domisia.

teraz upiekal chleb ,zajelam sie moimi storczykami i zasiadam do Was z kawką!

witam nowe staraczki
PALEMKA,GWIAZDECZKA,JOSEPHINE,MISIA- powitać :))
SERGEEVNA- tule ,ale nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!

co do Marcepanka- To niestety nadal sa w szpilatu,w nocy silne bole z krzyza miala,dostaje leki ,kroplówki i leży ,testni za domem,synkiem ,za nami...
pozdrawia każdą z Was!!

Hej kochane! Aleście znowu naskrobały! Bardzo fajnie!

Mama czekam na zdjęcie!!! :)))

Palemka widzisz ja taka niekumata nie skojarzyłam tego castangusa z tym, co Ty pisałaś :P Bo w sumie dopiero od tego cyklu zamierzam obserwować te swoje objawy nadmiaru prolaktyny - ale chyba się skuszę i kupię te tabletki. Czy dobrze wyczytałam, że jak się waży mniej niż 60 kg to 1 tabletka dziennie, a jak ponad 60 kg to 2? Może by mi to zlikwidowało plamienia, ale byłoby fajnie!

Jos mój Maciuś też wciąż w pampersy wali, nie wiem jak się zabrać do treningu nocniczkowego - czeka mnie stres i robota dodatkowa, ale będzie czas zacząć niedługo......

Kurcze nie pamiętam co jeszcze miałam pisać, bo mi Maciuś moje żelazko rozwala. Ratunku!

reklama
Dobra troche ogarnęłam, ksiądz mi tu wpadnie za 2h i stwierdziałm, ze nie bede go w bałaganie przyjmowała ...;-)

mama- Ty jesteś najbardziej zorganizowaną kobietą pod słońcem !!! Właśnie zauważyłam, że Twoja Zuza w wieku synka mojej siostry jest ... Spostrzeg:confused:awczość .. hihi Dawaj foteeeeeeeeeeeee !!! Dawaj dawaj dawaj !!!:happy2:
Bidny marcepan, pewnie się denerwuje bardzoooooooooo ... oj, zeby ta mała jeszcze troche w brzuszku u mamy posiedziała ...

lil - nie wiem jak Ty,no ale ja jestem szczupak, waze 49 kg i mogłabym jedna dziennie tablete :blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry