• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry wszystkim !!!!!!!!!!! :-D:-D:-)
sergi -przykro mi, ale moze za wczesnie zrobiłąś testa ????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
misia - a ty jak się czujesz ???? Może @ jednak nie przyjdzie ? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zaniepokojona - sioooo !!!! do lekarza !!!!;-)
lil- ja Ci juz o Castagnusie pisałam, ginek kazał mi brac, aler nie wiem po co ... ja mam regularne cykle bez zadnych plamien, aha i powiedział, ze mozna brac od którego dnia cyklu się chce, wcale nie od pierwszego !!!
Ale Ty piszesz , ze masz te plamienia, to moze ci pomoże, a może nie bedziesz musiałą brac , bo @ nie przyjdzie - tego ci życzę !!!!:-)

kamishka - gartuluję !!! Powiedz misłońce, bo pisałaś, że tez sie długo starliscie, co podziałało, my z męzem staramy się z półtora roku, dokłądnie nie wiem, bo nie liczę ... i nic ... Oboje jestesmy zdrowi ...

sylwia- to co piszesz jeste, straszne, cieszę się, ze przeszłaś przez to piekło razem ze swoim dzieckiem cało !!! Ktos tu napisał, ze takei sprawy powinno się nagłaśniac-jestem tegos maego zdania, by sytuacja wiecej się nie powtórzyła !!!
Ale najwazniejsze chciałm Cię dopytac, czy juz czujesz się lepiej ? Czy wyleczyłaś się i skąd ci się to choróbsko wzięło ?

Trzymam kciuki, żeby się udało!!!
Zaniepokojona - tak długi cykl na pewno wymaga konsultacji lekarskiej. Nie jest on na pewno normalny. Mam pytanie czy zawsze masz tak długie cykle??? Czy jesteś w stanie odróżnić fazę przed jajeczkowaniem od fazy po jajeczkowaniu???? To musi być dość trudne przy tak długim cyklu?, ale chyba jedyne żeby móc zajść w ciąże. Pierwsza faza (czyli do jajeczkowania jest zawsze różna, u każdej kobiety trwa w zależności od stanu jej organizmu). Za to faza po jajeczkowaniu jest stała dla każdej z nas 14+- 2 dni. Jeśli nie jesteś w ciąży to jakiej fazie cyklu teraz jesteś????

no nie skonczylo sie az tak dobrze 2 wrzesnia dostalam atak i juz niebylo wyjscia trzeba bylo operowac tylko ze najpierw musieli mi uspokoic atak trwalo to 4 dni potem dostaam okres nie moga operowac czekalam kolejne 4 dni potem zoperowli mnie i lezalam tam tydzien bylo to straszne pierwsze wstanie tragedia usuneli mi woreczek zolciowy mialam 5 kamieni mialam 2 dreny jeden jak waz ogrodowy tylko dlugosc 10 cm w srodku ciala tam gdziebyl woreczek i drugi podobny w drogach zolciowych mia dlugosc 25 cm :( zolc mi splywala tragedia wkoncu mi to wyciagneli bolalo jak nie wiem co stalo sie to niewiem od czego wszytsko zaczelo mi sie w ciazy ale rana boli mnie i bedzie bolala moze nawet do pol roku minimum nie powinnam malej dzwigac ale musze moze przez to mnie boli ale jest dobrze i mam nadzieje ze nic sie wiecej nie stanie tak krotko

Nikusia ja mam taką sytuacje pierwszy raz w życiu ;/ Moje cykle zawsze były "jak w zegarku" regularne... Poprostu od 5 miesięcy staramy się o dzidzi i myslałam że się udało... zrobiłam test jeden i drugi i I krecha :( myslałam ze w koncu sie udało a tu rozczarowanie i do tej pory brak @ ...

reklama
Dziewczyny przesylam fluidki ~~~~~~~~zeby wasze @ sie juz nie pojawily przez kolejne 9 miesiecy dla tych ktore sie staraja o malenstwa od mojej niuni Oliwki a oto moja niunia DSC00093.jpg

Dziewczyny wiem cos o tym jedno rozczarowanie drugie i tak dalej przez 17 miesiacy tak mialam i non stop plakalam potem sie cieszylam i tak w kolo ale sie udalo i wam tez sie uda !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry