• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieki dziewczyny tak lekarze mnie nie lubili bo bylam ciezkim przypadkiem i jeden lekarz to powiedzial mojej kolezance bo to byl jej sasiad jak to uslyszalam chcialo mi sie plakac a jeszcze do porodu zostalo mi wtedy duzo czasu :(

reklama
Gwiazdeczko ja pisałam o konkretnym rezerwacie bo musiałam sobie nawet w nim zdjęcie zrobić, że tam byłam. Ale dzięki za dobre chęci!!

Gwiazdeczko a jak tam u Ciebie z objawami? Są jakieś?

Bo u mnie nie ma nawet wyimaginowanych objawów... Szkoda trochę, bo cieszyłam się, że będzie moim rodzicom na urodziny dzidziuś. Co zrobić...

U mnie to takie pseudo objawy ;-) zawsze cos mnie tam ciagnie w 2 fazie cyklu :-P A Ty masz jeszcze tydzien do testu, po tym tygodniu bedziesz miec objawy ;-)

Dziewczynki policzyłam przed chwilką dokładnie, że juto bedzie całe 8 tygodni od ostatniej @ .... :-( no i już sie stresuje, bo to bardzo dużo czasu :-( musze zadziałać wcześniej z tym lekarzem... bo jeśli to nie ciąża, tak jak pokazały testy, to jest coś nienormalnego ze mną ;( Boje się :-(

Zaniepokojona nie martw się tylko idź do lekarza...Powiedz mu co i jak i zacznijcie działać...Trzymam kciuki, żeby CI się wszystko wyregulowało!

Ja się w ogóle naczytałam samych dobrych rzeczy o CASTANGUSIE (dzięki Margolci). Brała to któraś z Was? Ja planuję brać od 1 dc. To podobno dobrze działa na te plamienia, które ja mam przed @, bo obniża prolaktynę. Jest tanie no i ziołowe...

Gwiadeczka mnie też ciągnie w drugiej fazie cyklu....i kłują cycki...taka złośliwość, że objawy ciążowe są podobne.......

Buziaki dla wszystkich!!!!

zaniepokojona, idz czym predzej! Bo od nowego roku nie bedzie zmiluj, ma byc test pozytywny :-)

lil, ano wlasnie ;-) A castagnus bralam, pieknie regolowal cykle. Tez teraz chcialam zaczac, ale nie wiem, czy mozna go mieszac z clo i lutka...Wie ktoras w Was?

Witam moje drogie...
Wrocilam wlsanie ze spacerku z psiakiem.
Zmarzłam strasznie...
Moje kochanie znowu wyjechało... i zakupy swiateczne zostały mi na głowie... :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry