• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kamishka witaj i gratulacje!

Serg kurcze teraz mi głupio, że Cię namawiałam na ten test - nie martw się, dopóki @ nie ma to nic straconego! Trzymam dalej kciuki i wierzę, że się udało!!!!!! Jest wiele sytuacji, że kreska druga wychodzi dopiero po terminie @. Będzie dobrze!

reklama
Sergeevna!!!Nie martw się czasami jedna kreska nic nie oznacza, ja tez uważam, że jeśli @ się nie pojawi to powtórzysz!!!
Kamishka!!! Serdecznie gratuluję!!!
Sylwia_d!!! Dosłwonie horror, aż mi się wierzyć nie chce, że coś takiego może jeszcze spotkać nas w naszych szpitalach :wściekła/y: normalnie SZOK!!!
Najważniejsze, że dzieciątko zdrowe i jesteś już w domu!!! Życzę wszystkiego dobrego!!!

Dziewczyny, dziękuję, za dobre słowa i pocieszenie... Tez mi się wydaje, że może być za wcześnie, w końcu termin @ mam na poniedziałek dopiero... Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie... :dry:

Sylwia_d
- Nikusia ma rację, to istny horror, co przeszłaś...! :sad:

Zmykam do pracy. Miłego dnia wszystkim!

Hej, wpadłam życzyć Wam miłego dnia. Może zajrzę wieczorkiem, jak będę mieć siłę bo u nas spotkania c.d. Dziś czuję się znacznie lepiej, więc wczoraj to pewnie taki dzień był.

Serg przykro mi, ale wydaje mi się, że test mogłaś zrobić za wcześnie. Bo może jeszcze nie ma tyle HCG u Ciebie, żeby go test wyłapał.

Kamishka GRATULACJE!!! Spokojnej ciąży Ci życzę.

Sylwia współczuję tego koszmaru. Najważniejsze, że teraz już jest ok i dzidzia zdrowa :-)

Hej Maju :-D

Zaniepokojona cześć :-) kurcze dziwne, ze @ nie ma i jedna kreseczka. mam nadzieję, ze wszystkoi wróci do normy i będziesz mogła cieszyć się ciążą. :-)

Witaj Nikusia :-)

Dziewczyny, ja muszę zmykać do sprzątania, papa;-)

Sylwia współczuje. To normalny horror!!

Kamishka gratulacje!!

Serg spokojnie. Jak @ nie przyjdzie to zatestuj np 2 dni po spodziewanym terminie. Ja tak zrobie. (jak wytrzymam!!)

Nie dziwię się strachu przed kolejną ciążą. Takie zachowanie służby zdrowia wobec matki i dziecka!!!Szok!!! (nie oszukujmy się Ty medycyny nie studiowałaś), a oni mieli prawo i obowiązek udzielić Ci przede wszystkich fachowej i dobrej opieki, a poza tym informować o stanie zdrowia Twojego i dziecka. Jak jest wiadomo. Ja jednak uważam, że trzeba takie sprawy sygnalizować i nagłaśniać gdzie się da. Ja bym poszła z taką historią do Dyrektora Szpitala!!! Wiem, że być może brakowało Ci chęci oraz sił na jakąś walkę. Ale ja bym męża wysłała...ba sam by pewnie poleciał jakby widział, że ktoś w ten sposób traktuje mnie i jego nienarodzone dziecko!!!
Ja też w ciąży chorowałam łącznie z 40 stopniową gorączką i to 3 razy oraz zapaleniem nerek, wylądowałam w Szpitalu ale opieka na medal!!! I to 5 lat temu!!!! Dlatego dziwi mnie taka sytuacja.
Myślę, że na obecną chwilę nie powinnaś już się tym zamartwiać, a chęć na kolejną ciąże zostaw na później. Ja byłam na 100% pewna, że nigdy nie będę już chciała mieć dziecka :zawstydzona/y: a teraz mh...:-( marzę o jeszcze jednym

reklama
Tez jestem zdania, ze to horror w bialy dzien!!! Co za lekarze... Dobrze, ze juz jest wszystko ok!

Sergeevna, przykro mi, ale moze faktycznie za wczesnie? poczekajmy wiec do pn :-)

Krolowa, przydaly sie moje linki?

Wszystkim dziewczynkom - milego dnia :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry