Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrej nocki, NikusiuTym samym życzę dobrej nocy!!!Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!
:-)
Zajrzyj jutro... ;-)
Motywuję kopniakiem w dupę 
Jakbym kawę mogła pić
A mi nie wolno
A po za tym po łyku kawy jakiejkolwiek (prócz mrożonej) jest mi niedobrze 
I to Pre-test czyli 25 :-) Trzymam jutro kciuki 
Ale przez głupotę lekarzy jest częściowo sparaliżowana od pasa w dół i ma powykręcane nóżki. Rodziła SN 47 godzin i lekarze chcieli dziecko wypchnąć - no to uszkodzili nerwy
Mała ma teraz 11 lat i porusza się na wózku :-(
A ja padam na pysk. Na dodatek matka jak przylazła musiała mi zepsuć dobry humor i się nie przespałam z Karolą w południe. Ogólnie mam ochotę nie wpuszczać do końca lutego ani mojej matki ani teściowej do mojego domu i tak chyba zrobię żeby nie zamordować jednej albo drugiej
Mam ostatnio tak ponaciągane nerwy że byle głupota mnie drażni. Więc lepiej żeby matka z teściową i teściem się do mnie na kilometr nie zbliżali
bo pobiję młotkiem

. Lekarz powiedział, że jak będzie rosło w takim tempie to do porodu będzie waży ok. 4 kg.