• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jakieś kuwa plamy mi się na brzuchu porobiły, ide jutro do dermatologa, ja cie pier .... wiecznie coś , a mi się dziecko marzy ... ide na bacardi z colą, kolezanka własnie zadzwoniła ... :confused:
Miłego wieczoru seniority ...

Aha co do objawów, to ja tylko raz miałam w litym jak mi się @ spozniała, myślałąm, że to juz to! A tak to nigdy wiecej ...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was !!!

mama - aleś duże dzieciaczki miała !!!

EWULA- witaj kochana-co u Ciebie ??
PYSIA- mmm strogonow tez pysznosci:tak:

PALEMKO- przyjemności:tak:
no dzieci duże-a Zuza 2 tygodnie przed terminem urodzona:sorry2:nie chce wiedziec ile by miala w terminie.
Ona dluga na 53cm a Domi na 57cm

Trzymamy mocno&&&&&&& i dajcie konieczne znać

Ja dopiero staram sie o pracę w zawodzie, ale same wiecie jak teraz jest łatwo o fajną pracę ;)

mama u mnie spokojnie juz 4 dzień na duphastonie reguluje cykl. Mam go brać 4 cykle

Serg ja też bym na Twoim miejscu testowała jutro - to już będzie 29 dc. Choć ja za każdym razem obiecywałam sobie, że nie będę testować dopóki @ się parę dni nie spóźni - tak zrobiłam w pierwszej ciąży i nie wiem jak ja wytrzymałam...Wydaje mi się, że test powinien Ci jutro już coś wykazać - a ja to się już wyniku doczekać nie mogę! Oczywiście trzymam kciuki, żeby był pozytywny...

Nikusia witaj - uwierz, że jak ja urodziłam Maciusia to też nie chciałam kolejnego dziecka, byłam załamana zwłaszcza nockami nieprzespanymi...wolę nie myśleć, że to się powtórzy - w końcu to szybko mija...A Ty masz regularne cykle??? Jak to u Ciebie wygląda.

Kurcze kochane tak czytam o tych bolących cyckach - ja w pierwszej ciąży w ogóle czegoś takiego nie miałam...Teraz co chwilę sobie to wmawiam, ale tak naprawdę to może być conajwyżej lekkie swędzenie przed @.....Jedynie co to mnie zapachy drażniły - ale to było w późniejszych tygodniach dopiero - tak się zaczęło od 6-7 tyg. I wzdęcia miałam okropne....Wiatry mnie męczyły i bez espumisanu ani rusz........

Powoli się kładę - może się przytulę z mężem dla przyjemności teraz. Wymyśliłam sobie, że nawet jeśli teraz namarnowaliśmy rycerzyki to w kolejnym cyklu jak mąż odpocznie rycerzyki będą się produkować podwójnie. Działa to tak?

A co do wielkości dzieci - nam przepowiadali, że Maciuś będzie miał metr jak się urodzi, bo my wysocy (180, 190) - a Maciuś 3 tygodnie przed czasem się urodził, ważył 2990 i miał 54 cm. Ale znam dziecko, które urodziło się i miało 68 cm i 5 kg - znam osobiście! Także kochane Wasze dzieci to maluszki! :0))

Ostatnia edycja:
No to ja jutro teścik zrobię w takim razie... Ale się boje, że będzie I krecha... :sad:

maja - ale ja mam cykle 31 dniowe...

Ostatnia edycja:
reklama
lil_maja. Cykle mam regularne 30-31 dni. Zastanawiałam się nad zrobieniem szczegółowych badań, ale większośc lekarzy twierdzi, że za badania należy się wziąść po roku regularnego współżycia itd. Ja nie chcę czekać bo byc może uda się zdiagnozować przeszkodę (o ile takowa w sensie fizycznym istnieje) zanim minie rok starań!!!!
Na razie idę na kontrolną wizytę do nowej pani gin (poprzednia niestety zaczęła przyjmować pacjentki w odstępie 10 minutowym więc ja dziękuję!!!) zobaczymy co powie nowa? Liczę po ciuchu, że jest ok i że jedyne co zrobi to dokładnie mnie zbada i na koniec powie, że na obecną chwilę życzy mi powodzenia :-)
Co do robienia testów to przyznam się szczerze, że ja w poprzedniej ciąży jak tylko zaczęliśmy starania, testowałąm co miesiąc...a wcyklu kiedy zaszłam w ciąże, a było to już w momencie kiedy zwątpiłam we wszystko, łącznie z tym, że kiedykolwiek będę mamą BYŁAM W CIĄŻY I NIE TESTOWAŁAM:-) Wystarczył jeden dzień po spodziewanej miesiączce a już wiedzieliśmy, że dzieciątko jest z nami!!!Skąd? Nie wiem...wiedzieliśmy!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry