• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Matko rezerwat przyrody:szok: Racja !!!Nie pomogę- jestem socjologiem i do rezerwatu, niestety mi nie po drodze :-)
Jejku marzę o zachciankach, mdłościach, ciążowych bólgotkach, kopniakach itd...marzę...dosłownie sama nie wierzę jeszcze, że można takie miec marzenia :-) ale co tam!!!!

reklama
Królowa - ja mam to samo... też mi się wydaje, że nic sobie nie uroiłam... Staram się jak jasny gwizdek sama się nie nakręcać, bo wiem, że później może być źle... :dry: No ale przeczucie jakieś jest i te testy mnie kuszą, u mnie 2 leżą w szafce i czekają, czekają, czekają... od zeszłej soboty już! :dry:

Gwiazdeczka
, no, robi się, i to już od dobrych kilku dni :laugh2: A śledzie już tez przerabiałam :tak: I - o dziwo - wczoraj mnie złapała chętka na najgorsze świństwo którego nigdy nie tykam, czyli na... zupkę chińską ;-) I zjadłam... 2 sztuki... :laugh2:

KROLOWA- my Cie tu zagadamy i ani sie obiejrzysz minie tydzień :tak:
SERGEEVNA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko!!;-)
NIKUSIA- dziekuje...u nas od poczatku byl plan na 3 dzieci a widzisz mamy juz 4 ale 2 z nich nie zdążylam przytulic-ale pokochalam ...wiem,ze moglas nie chceic juz dzieci po pierwszym porodzie,ale teraz decyzja sie zmienila-ja rodzilam naturalnie-cirka 3720g a syn 4100g bylo ciezko,ale dalam rade bez znieczulenia-teraz tez dam:-p

GWIAZDECZKA- nie ma sprawy,mam nadzieje,ze obiadek smakowal:tak::-p:-)

PALEMKA ja tez popijam kakao,dzieci bajka i zaraz spac.

Krolowa - no to kurcze kup tesciko czulosci 10 no i siusiaj :-)

Nie no to wcale nie podpada pod świrowanie ;-)

Matko rezerwat przyrody:szok: Racja !!!Nie pomogę- jestem socjologiem i do rezerwatu, niestety mi nie po drodze :-)

Ja jestem ekonomistką....

Królowa - ja mam to samo... też mi się wydaje, że nic sobie nie uroiłam... Staram się jak jasny gwizdek sama się nie nakręcać, bo wiem, że później może być źle... :dry: No ale przeczucie jakieś jest i te testy mnie kuszą, u mnie 2 leżą w szafce i czekają, czekają, czekają... od zeszłej soboty już! :dry:

U mnie leżą już od września...

Muszę wam coś powiedzieć. Zapachniało mi pastą do butów!! :szok:

Seregvena, Królowa trzymam kciuki. Spokojnie odczekajcie jeszcze kilka dni i testujcie. Może gwiazdka przyniesie ten najpiękniejszy prezent, tego wam serdecznie życze.

I pisze to już kolejnym w naszym gronie socjolog. Tym razem socjologii zdrowia i polityki społecznej. ;)

Ja szeroko rozumiany socjolog komunikacji społecznej. W zawodzie niestety nie pracuję, chociaż parę z moich obowiązków można byłoby podpiąc :-)oooo nawet by się więcej znalazło niż parę...ale szkoda że nie w samym zawodzie.. mh...:-(
Staram się jednak nie rezygnowac z socjologii zapisałam się do PTS i mam nadzieję, zacząc tam działac. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy, zrobiłam to między innymi dlatego, żeby nie myślec obsesyjnie o dziecku, żeby zając czymś umysł...
Jestem z okolic stolicy:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry