• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka hej hej :)) objawy się pojawiają :)))

Palemka ja o ten cynamon też chciałam dokładnie to samo zapytać, bo mi się jakoś dziwnie skulkował w kawie i nie smakował mi taki skulowany...A w ogóle ja chciałam jeszcze Ci apropo wózeczka napisać - fajnie Twoja propozycja wygląda, ale szczerze radzę kupić wózek z kołami pompowanymi, zwłaszcza w zimę się przydaje...generalnie mniej trzęsie i się wygodniej jedzie (zwłaszcza po niektórych dziurawych chodnikach). Ja kupiłam wózek BEBECAR - cudo po prostu, wielka gondola, wielka spacerówka, komfort prowadzenia - niestety cena odstrasza - ale ja odkupiłam po dwójce dzieci - bo na nowy nie byłoby mnie stać. Ale nawet używany lepszy niż inne, które miałam okazję czasem poprowadzić (np. wózek GRACO u mojej kuzynki).

reklama
Pysia może dziś ciśnienie dobre jakieś? Choć w sumie sennie jest.... Ale dziś flower power dosłownie.... Ja chyba dobrze się czuję jak mróz jest....

Zaniepokojona - ja się staram 4 miesiąc i wiem, że to niedługo, ale też nie lubię czekać ;) Choć w sumie mimo wszystko pozytywnie oceniam ten czas, bo suma sumarum jakby dojrzałam bardziej do decyzji o drugiej dzidzi.

PYSIA- cześć:)) no to kolejna kobietka co dziś szaleje z energią...wiesz,ja tyle dni mialam doline ,ze dzis to nawet porządny obiad zrobilam...mialam jeszcze chleb zrobic ,ale juz teraz usiadlam to nie chce mi sie wstać..;/
moja tuniczka jeszcze nie przyszla,..mam nadzieje,ze jutro juz bedzie!

LIL- no tak ,ja tez kiedys wsypalam cynamon jak juz zalalam kawe i tez sie skulkowal skubany :):)))teraz sypie kawe,cynamon i zalewam a potem dodaje mleko i tarkuje czekolade:)

Witam srdecznie,
Jestem na tym forum nowa. Trafiłam szukając informacji o mamach starających się o dzieciątko:-)
Od 8 miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko. Mamy już 5-letnią córeczkę, i bardzo chcieliśmy dla niej rodzeństwa!!! Niestety nasze starania na razie są bez efektów!!:-( Byłam przekonana, że z drugim dzieckiem szybko zajdę w ciąże... ale niestety!! O córeczkę również trochę się staraliśmy ale nie tak długo jak w tym przypadku. Jestem już umówiona z lekarzem... ale jakoś mi tak dziwnie smutno... niektóre z Was mają możliwośc wyboru nawet miesiąca kiedy chciałaby zajśc w ciąże... super. Dla mnie jest obojętny czas narodzin, czy jesień, czy zima czy lato!!! Jedyne marzenie to byc w ciąży!!!
Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkie starające się o dzieciątka mamy!!!!

Cześć Dziewczynki :-) Widzę że się zrobiło "kawowo" na wątku ;-) Ja niedawno wróciłam z pracy i też właśnie piję kawusię :tak: :laugh2:

Mama
- cześć słodziaku! :-) Jak samopoczucie u Ciebie? Widzę, że już powoli stajesz na nogi... Bardzo mnie to cieszy i trzymam kciuki, żeby z każdym dniem było lepiej! :tak: :laugh2:

Maja, Pysia, Musia, Palemka - jak Wam dzionek minął?

Babeczki, czy ja mogę po raz setny na tym wątku zadać to samo pytanie?... ;-) Tak, dobrze wiecie, jakie... ;-) Jakie miałyście najszybsze objawy ciążowe i kiedy? I po jakim czasie robiłyście test?... :laugh2:

Nikusia, Zaniepokojona - witajcie na wątku!!! :laugh2:

NIKUSIA- witaj i pisz śmialo-gratuluje corki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam za szybką ciąze...
MUSIA- kup-pewnie,ja dodaje cynamon do kawy do owsianki,do nalesnikow...gdzie sie da-niedlugo kurczaka posypie cynamonem :):))))

SERGEEVNA- czesc kochana!:)!
a zadawaj pytanie po raz setny ":):)))my tu cierpliwe:)
ja za kazdym razem robilam test na dzień przed @ i wychodzily-teraz zrobilam w dzień @ bo nie przyszla,ale wiesz jak sie skonczylo :(
a z objawow mialam brak apetytu,fioletowe sutki i wodnisty ,bezbarwny śluz to tak na kilka dni przed @ najszybciej to piersi zareagowaly...a Ty kiedy testujesz ???????

Wprawdzie to było jakieś 5 lat temu ale pamiętam to jak dziś, jeśli mowa o najwcześniejszych objawach :-)że bardzo urosły mi piersi i pojawiły się na nich cieniutkie żyłki!!! Ale ponieważ o córeczkę też się staraliśmy więc nie zwróciłam na to uwagi bo bałam się, że znowu widzę coś czego nie ma... teraz to już jestem na etapie kiedy po prostu godzę się z losem i nie wypatruję:-(

Serdecznie dziękuję za powitanie!!! Chyba się zadomowię u Was:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nikusia witamy i zapraszamy :tak:

sergi a mi całkiem dobrze, z pracy wczesniej wróciłam, a potem pół dnia motywowałam sie do sprzątania w szafkach. A jak u ciebie?;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry