• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL,GWIAZDECZKA- wlatujcie:))dalej,szybko-bo nakladam :))
LIL- musze sie zbierac jesli mamy jeszcze walczyc a poza tym ja o calej sprawie wiedzialam od tygodnia i caly tamten tydzien przeryczalam...przekrzyczalam...przespalam...bylam "przygotowana",ze najgorsze nastąpi....oplakalam juz maluszka tak bardzo ,ze zly sie skonczyly...

dzis zrobilam taki obiad od tygodnia-wczoraj byla pomodorowa z ryzem-zaden szal bi nie mialam weny na gary..

reklama
mama - a kompocik został ci jeszcze? :-D

My z Karolą dzisiaj maraton po sklepach zaliczyłyśmy i wróciłyśmy taksówką :-p kupiłam 3 z 5 rzeczy jakie planowałam ale to i tak świetny wynik :-D Ale teraz mam wrażenie że Emila chce wyjść mi nakopać :-D Zresztą obiadek już zjedzony więc zaraz będę usypiać Karolę :-)

Mama domyślam się, że już wszystkie możliwe łzy wylałaś...To musiał być masakrycznie ciężki tydzień......Teraz już będzie tylko lepiej...Buźka!

LIL- po czesci dzieki Waszemu wsparciu moglam sie tak lepiej poczuc...choc wieczorami nadal placze w poduszke..

SOL- kompocik nie zostal ,ale wlatuj to otworze drugi sloik...chyba ze wolisz wisnie albo sliwki albo jablka:))
A Ty teraz odpocznij ,zeby i Emila odpoczela :)

LIL- no to czas na kawe z cynamonem :)) ja wlasnie wypilam iwstawilam drugie pranie-zaraz bede rozwieszac,poprzycinalam troche kwiaty,podlalam i co chwile wlatuje na bb.
Domi bawil sie u gory 1,5 godziny a teraz oglada bajke,za pol h jedziemy po Zuze.

Witam się dzisiaj :) Ostatnio mam malo czasu, ale dzisiaj wczesniej z pracy wyszlam. Musze sie zmotywowac do sprzatania w szafkach:sorry2:

Jak tam u was? Ktora kiedy testuje?;))

Mama kawa z cynamonem?? Mniam mniam...Jakiś przepis jest konkretny???

Musia witaj! Jak się czujesz??? Testowanka będą tu na pewno w okolicy świąt - o ile @ wcześniej nie przylezie. Ja mam termin na 28 grudnia, ale jak znam życie w przyszłym tygodniu będą plamienia i wtedy już będę wiedziała.

Teraz chyba Serg ma najbliżej do testowanka?

MUSIA- helllooo:)ja mam dzis wene na porzadki..
LIL- ja mam cynamom w proszku-robie kawe tak jak zawsze i dosypuje troszke cynamonu i ...smacznego :)ja cynamon daje gdzie moge..:)

reklama
Mama woda już mi się gotuje i zaraz spróbuję. Też lubię cynamon - podobno działa antydepresyjnie trochę - a ja to próbuję każdy taki wynalazek :)) Kiedyś na mnie super działało kakao bez cukru na samej wodzie - podobno najlepsze w działaniu. Bo niestety jak się doda cukier to już nie ma tego dobrego działania...No ale takie kakao na wodzie to nie to samo co z cukrem.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry