• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja
KROLOWA FAL- milej pracy:)
GWIAZDECZKA- czesc kobietko,coesze sie ,ze moglam pomóc:)
LIL- czyli mowisz ,ze chlopaki lecą do przodu :):)))niech lecą i szukają jajeczka-chyba ,ze juz znalazly i teraz sie bedzie fasolka mościć:)
SOL- ja tez senna,ale jak zawiozlam dz.do przdszkola t jak wrocilam juz nie poszlam spac choc taki mialam plan bo jest tak zimno ,ze po powrocie mialam oczy jak 5 zloty i marzylam o kawie gorącej taki ziiiiimno!!

PSZCZOLKA- jak tam u Ciebie ??:)

reklama
mama - a ja mam już początki przygotowań do bezsennych nocy bo Karola wstaje siku w nocy :-) a ja zasypiam przez ponad godzinę żeby po kolejnej godzinie wstać do łazienki :dry: Czuje się jak zombi :-p Najchętniej bym poszła spać ale trzeba jakoś wytrwać przy Karoli.

lil - a świat ma wszystkich w du.. na względzie i co ma być to i tak będzie :-p I jedyne co można zrobić to sobie pokląć :-p

misia, gwiazdeczka dobry dzień :-D

Hej
A więc Szczęśliwa ma już Kubusia u swego boku.
Urodził się wczoraj przez cc waży 2430 a mierzy 46cm.
Kubuś jest zdrowy,wszystko jest ok a Aguśka nasza jest bardzo obolała ale wierzę że dojdzie do siebie:)
A cc było dla tego że Kubuś nie był ułożony główką w dół i lekarze nie chcieli czekać i ryzykować.

Aguś słonko GRATULUJĘ I WITAJ KUBUSIU:))))

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Do jakiej pracy Palemka????

Sol no ja sobie klnę z uśmiechem na ustach dziś - od tego magnezu nic nie jest w stanie mnie z równowagi wytrącić!

Mama ja czuję, że od stycznia będziemy razem się starać! Ale już się staram nie martwić tym.

Gwiazdeczka witaj!

Misia nie denerwuj się - szykuje nam się silna ekipa starająca się od stycznia. Będzie dobrze!

zdrowka dla Szczesliwej:)

LIL- dobrze kochana,ze troche luzujesz-troche bo wiem ,ze calkiem sie nie da...
PALEMKA- leć i wracaj szybko do nas:))tesknic bebe!:)
MISIA- przykro mi ,ze -....ale damy rade-jak nie teraz to kolejny cykl-&&&&&&&&& za Ciebie.

SOL- noooooo to sie doczekalas w nocy-MAMOOO SIKU :):)) gratki dla Karoli-zdolna dziewczynka:)ukochać !

musze sie brac za odkurzanie .

mama - a nie doczekałam się :-p Ona po prostu wstaje i idzie do łazienki :-D Już przestaje wołać bo i nie ma po co odkąd w łazience jest fotokomórka uruchamiająca kinkiet :-D Więc jak wchodzi to się samo zapala i nie ma już po co wołać mamy :-D Sama się budzę jak słyszę "tup tup tup" z pokoju :-D

palemko - miłego dzionka :-D

lil - na mnie magnez od dawna tak nie działa :-D A po za tym ostatnio piję codziennie więc widzę że moje nerwy już na niego nie reagują - chyba że bym całą paczkę zeżarła :-D

Idę po zapałki bo usypiam :-p

SOL- aaaaaaaaaa Ty zdolniacho-to takie buty:))a widzisz czyli mozna dziecko nauczyc-super..no tak ,ale ucho mamy slyszy nawet jak dziecko nie wola :)

ja wypilam kawe i dostalam powera,dol juz posprzatany ide teraz z odkurzaczem na gore,pranie juz wstawione..

Ja tez od wczoraj mam takiego powera, chyba lutka tak na mnie dziala :-) Wczoraj prasowanie/ sprzatanie / odkurzanie a dzisiaj w planie kuchnia i lazienki.

reklama
Krzysia - ciężko nie usłyszeć jak nasza sypialnia jest przechodnim pokojem :-D A nauczyła się sama nikt jej nie uczył więc podwójna duma :-D
A ona mnie w ogóle rozwala :-D Przyszła bo złamała rysik w ołówku "Mamo, proszę zastrugaj mi ołówka, niechcący złamałam" a po zastruganiu " O.. dziękuję ci mamo za zastruganie ołówka, jestem taka szczęśliwa" :-D I się tuli :-D I ona tak o wszystko - od tego że kupię ziemniaki, mandarynki lub cokolwiek innego po najmniejszą duperelę w domu :-D Nie wiem po kim to dziecko takie do przesady kulturalne i grzeczne :-D

Idę się położyć i zamknąć na chwilę oczy bo usypiam na siedząco a jeszcze sobie ciepłej herbaty wzięłam to zupełny błogostan :-D
Chyba sobie Tigera zapodam bo usnę :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry