• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
margolcia - nie no jeszcze łażę :-D A Karola czeka już na siostrzyczkę i jest szczęśliwa :-D Wyprawka była praktycznie kompletna po Karoli - teraz dokupiliśmy pierdoły, wózek i kołyskę (to moje widzi mi się) :-p A tak to miałam wszystko :-) A po Emili robię wielką wyprzedaż na allegro i pozbywam się wszystkich ciuszków dziecięcych :-D Tzn jak zacznie wyrastać z poszczególnych rozmiarów :-D

reklama
margolcia , fleur : GRATULACJE!!!! zdrowej i spokojnej ciazy wam zycze!

szczesliwa: GRATULACJE!!!!!! Niech Kubus rosnie zdrowo!!!! Dziewczyny, Kubus maly owszem, ale co wy piszecie? :)pamietacie ze kilka dni temu lekarze straszyli Szczesliwa, ze maly ma oK. 1800g a on ponad 2kg!!!! wiedzaialam, ze tak bedzie!!!!! a za moment to bedzie byku!

asienka : witaj i powodzenia w starankach!

serg : kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Ale sie rozpisalyscie a wyszlam tylko na 2 godziny !!!! Mieszkanie jest oficjalnie sprzedane... dziwne uczucie, takiej jakiejs mimo wszystko niestabilnosci... :( i czlowiek zastanawia sie czy dobrze zrobil...

jestem na chwile ,dzieci spią a ja jednym okiem ogladam wiadomosci:sorry2:
SERGEEVNA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:tak:;-);-)
mysle,ze gdybys kupila ten test co pokazuje +albo - to za 2 dni mozesz testowac:tak:

GWIZADECZKA- dowcipnie bralam:tak:a cio??

PALEMKA- witaj kochana...wozek pikny-najwazniejsze,ze Tobie sie podoba-ogladaj kochana ,szukaj -moze sie przydac szybciej niz myslisz-oby:tak::tak::tak::tak:

SOL- u nas tez zimno!!jak dwa byki-masakra jakaś a ja nie zdążylam otulic róż w ogrodzie:-(:sorry2::sorry2:

JOSEPHINE- bedzie dobrze,na pewno przemysleliscie tą decyzję :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane ja też nie nadążam czytać i odpisywać...
Pszczółka lubię Twojego gina za to, co powiedział o żołnierzach :))

Mama o co chodzi z testem na plus i minus????? Nie słyszałam o czymś takim.....
A w ogóle wiesz jak dziś sobie myślałam, że Ty masz córeczkę i synka - dla mnie byłoby to spełnieniem moich marzeń...Patrz na siebie jak na wielką szczęściarę! Choć wiem, że ból po stracie Maluszka zawsze taki sam.......

Palemka kochana mój mąż naprawdę wściekle zmęczony - ledwo chodzi - dziś mu odpuszczę :) A Ty kochana tak nie sikaj - chyba, że w kibelku czytasz forum :)))))))))))))))) Cieszę się, że masz dobry humor! W grudniu przed świętami nie ma innej możliwości!!!!!!!!!!

mama - to bidne róże będą :-( A nie może ich Tom teraz opatulić czy już za późno? Bo ja to się nie bardzo rozeznaję :sorry:

jos - będzie dobrze :tak: zawsze się człowiek w takich sytuacjach zastanawia czy dobrze zrobił ale wierzę że u was będzie dobrze :tak:

pysia - no taki na allegro to na pewno :-D

Spadam jeść bo mi Emi dokucza że głodna :-p

SOL- obawiam sie ,ze teraz to juz za pozno,ale w sobote otule je ,moze cos to pomorze...;/
i smacznego :)

LIL- wiem ,ze wiele dziewczyn marzy o parce-życze Ci corki z calego serca...my "nie celowaliśmy" w plec-samo tak wyszlo..ale doceniam to co mam !!!!

a ten test co napisalam to jest elektroniczny i nie ma tam naterzenia kreski-ze slaba albo mocna tylko jak jest ciaza to pokazuje + a jak nie ma to -..nazywa sie jakos na C....jest do kupienia np.w Superfarmie i na necie..i jest bardzo czuly i wiarygodny.

SOL- oby-bo mam ich 6 takich szczepionych na pniu-czyli pień wysoki na 1,10cm i zwisają na boki...każda kosztowala 45 zl wiec troche kasy poszlo i szkoda by mi bylo gdyby niz zakwitly na wiosnę...ale zima mnie zaskoczyla jak drogowcow i ie zdążylam kupic agrowlukniny..

no nic zmykam,niech sie ten dzień skończy.

raz jeszcze dziekuje Wam za wsparcie i cieple slowa..

do jutra!

reklama
mama - pamiętam jak je kupowałaś :sorry: to trzymam kciuki żeby nie przemarzły jednak mimo tych temperatur :tak: Spokojnej nocy :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry