• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergeevna not ot jak inaczej to może jednak fasoleczka zamieszkała u Ciebie :-D a widzisz, ja mam dziś 19 d.c. i już mnie podbrzusze pobolewa, ale moze się przedźwigałam.

Witaj Palemko co u Ciebie słychać?

reklama
Pszczółka kurcze a jak bez myszki piszesz? Ja mówię o tej myszce co w laptopie jest - a raczej o tym blaciku małym - nie masz tego??

Serg wierzę, że mocno tego pragniesz, dlatego wierzę, że Ci się udało :)) Życzę CI tego :))

Palemka ja to w tym miesiącu raczej jak robot a nie bzykaczka :))) I jeszcze teraz wnerwiona jestem, że tyle cennego materiału namarnowałam.....

:-D Maju a to blacik mam :-) a wiesz, ja blondynka jestem :-) ale już wszystko wróciło do normy, ajk mi sie komp wyłączył i włączył. Aaaa, jak byłam u gina to go też pytałam o żołnierzyki, że podobno nie można często bo się nie naprodukują to mi gin powiedział, żebym o żołnierzyki sie nie martwiła.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez nie spamietalam co kto pisal hehe, choc staram sie byc na bierzaco :-)

No wiec taki bol @ to ja tez mialam na poczatku ciazy, wiec &&&&

Gratulacje dla wystaranych :-)

Mama, wiem, ze lutke bralas, ale czy pod jezyk czy dowcipna? :sorry2:Bo mam pytanko.

lil - cennego mataeriału .............sikam hahahahahhahahah dobre, Twój mąż to się z Toba ma hahaha, bidny chop, pewnie zmęczony chodzi cały czas .... hahahaha tylko mnie nie bij .... :-D;-) Mówią, że im częściej , tym lepiej ... więc nie bój żaby, będzie dobrze ...
pszczółko - pobrzusze powiadasz, mam nadzieje, że na fasoline Cię tak ciągnie .... A u mnie to stara bida, pracy szukam, bo ogłupieć można w tym domu moim ......:tak:

A teraz posyłam Wam mój najnowszy typ wózka - wiem, wiem, jestem psychiatryczna, nic na to nie poradzę :P ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONDOR 6S głęboko-spacerowy cudny prawda ?????????? hihi:-p

Dziękuję Palemko nam się też tak strasznie spodobał, że zdecydowaliśmy się go kupić, ale jazda była bo nie chciała go przymierzyć ;-) w końcu się udało :-)

Ja zmykam, miłego wieczorku życzę :-)

palemka - wózio fajny ale ja bym nie chciała przednich podwójnych kółek :no:

Dziewczyny - bardzo was proszę o przesłanie aktualnych danych do listy żeby była jak najbardziej aktualna :-D bo sporo staraczek doszło, część zafasolkowała a lista niekompletna :sorry: Pisać szybciutko pw :-)

No i wygoniłam się do sklepu - zimno ale fajnie, a Karola przetestowała nowe rzeczy. Dawno nie widziałam jej takiej szczęśliwej ze spaceru chociaż był tylko do sklepu :sorry: :-( Ja nie mam siły już wychodzić na dłuższe spacery z nią a po za tym się boję wywalić bo niestety ślisko a wiadomo jak z koordynacją u ciężarnych :sorry: Najważniejsze że ona szczęśliwa jest :tak: A przy okazji krówki sobie w sklepie kupiła i chrupki kukurydziane i teraz wtrynia :-p Tylko ciekawe kto mi kolację zje :-D

reklama
sergi ja nie miałam żadnych objawów-czułam się inaczej,ale zupełnie nie miałam objawów, nawet mojemu mówiłam, żeby się nie nastawiał, bo to stracony cykl-sama nie wiem czemu tak mówiłam, a to była taka niespodzianka. Trzymam kciuki za II!!

Fleur gratulacje!!!!! super wieści, spokojnych miesięcy ciąży!!!!

Szczęśliwa ogromniaste gratulacje, takie kochane maleństwo masz już przy sobie, cudownie!!!!

Sol witaj. Ty już chyba na ostatnich nogach się kulasz? Wyprawka kompletna?? A jak Karola? czeka już na siostrzyczkę??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry