• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maju wszystkiego najlepszego dla Maciusia, bo widzę, że dziś kończy roczek i 11 miesięcy :-)

Dziewczyny, jak zminiejszyć wielkość czcionki na tym forum bo młoda mi tu coś ponaciskała i litery jak byki. Całe forum mi się zwiększyło, inne strony www nie.

reklama
Mama skutki uboczne zdarzają sie bardzo rzadko po IUI mi lekarz powiedział że o takich jak ja to się w książkach czyta. W skrócie: jakieś 25min po jak wracałam do domu dostałam takich boleści że masakra ale to nic jak wróciłam do domu to z bólu nie miałam juz siły zejsć o własnych siłach do samochodu, w klinice dostałm kroplówke, ketanol dozylnie coś jeszcze przeciwbólowego dwie nospy i dalej nic lekarz juz nie wiedział co robić i dostałam jakiś zastrzyk co "narkomani lubią brać" i po nim odleciałm zabrali mnie na wózek i zostawili na noc w szpitalu dopiero gdzieś po 15,20min przestało całkowice bolec.Jedna wielka masakra nic nigdy mnie tak nie bolało!!!
Mama strasznie mi przykro z powodu maluszka:-(:-(:-( trzymaj się kochana
Pszczółka dzięki:-) masz racje ciężko tu spamiętać wszystko:-D

Dziewczyny, u mnie dzisiaj 27 dzień cyklu, mam 4 dni do @ (albo nie...). No i dzisiaj się wybitnie dziwnie czułam... W pracy miałam spokój, więc obserwowałam siebie, "co się dzieje"... Wczoraj lekko zaczęło mnie boleć podbrzusze, tak jak boli na @, tylko słabiej, no i ciągle z tą samą siłą od kilku dobrych dni pobolewa krzyż... Dzisiaj brzuszek bolał z tą samą siłą co wczoraj (lekko), ale do tego doszło "pikanie" w jajnikach (godzinę w jednym, przerwa, godzinę w drugim - i tak się zmieniały...). Miałam też ostatnio dziwne uczucie na udach, jakby mnie pachwiny ciągnęły, ale nie byłam pewna, czy to to... Dzisiaj już ewidentnie to SĄ pachwiny ;-) Cycuchy też pobolewają, ale lekko i są w miarę spokojne, a w poprzednim cyklu o tej porze bolały tak, że chodzić nie mogłam :dry: ;-) No i wkładki muszę nosić, bo baaaardzo mokro już od kilku dni i to taka wodnista, biała wydzielina... A do testu jeszcze 5 dni! :dry:

Powiedzcie, że to dobrze...

Serg coś czuję fasolkę! Kciuki trzymam!!!!

Pszczółka kochana - może masz laptopa i taką myszkę co się po niej palcem jeździ?? To musisz dwoma palcami do środka jakby zrobić - jakbyś chciała palcami zmniejszyć stronkę - ja tak mam :))) Dzięki za życzenia dla Maciusia :))))

Asienka też masz przejścia kurcze....Trzymam kciuki, żeby teraz się udało!

fleur - plosem :-)

mama - mam nadzieję ze szybko dostaniesz swoją tunikę :-) :tak:

lil - ja je biorę nasennie bo ciężko mi zasypiać ostatnio. Bo raczej uspokajająco to Hydroxyzyna na mnie działa ale tej w ciąży nie wolno :dry: A przydała by się :-p

No to dzisiaj dostałam już prawie wszystkie paczki zamówione - jeszcze tylko ta kołyska :-D Usypiam na siedząco :sorry: Spaaaaaaaać :sorry: A na dodatek muszę wyjść do sklepu i tak mi się nie chce że masakra jakaś :no: Może jutro się wywlekę po te zakupy bo teraz nawet mi się Karoli nie chce ubierać chociaż mam ochotę przetestować jej kozaczki i kombinezon :-p Ale szybciej bym padła na pysk niż dotarła do sklepu. Cały dzień się tłuką na klatce jak nie młotem pneumatycznym to szlifierką kątową i wiertarką - łeb mi pęka a nerwy mam w strzępach :dry:
No i miałam komuś coś jeszcze napisać i za chiny nie pamiętam co i komu :-p

Hej Sergeevna wydaje mi się,że to dobrze, ja tak miałam w ciąży z Natalką :-) choć i na II i na @ są bardzo podobne objawy. A życzę Ci dwóch grubych kreseczek:tak:

Maju nie używam myszki i nie wiem co mi tu wyskoczyło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółka, no podobne jak na @, ale właśnie jakieś takie... inne trochę u mnie teraz... ;-)
Lil - mam nadzieję, że masz rację ;-)

Boże, jak bardzo chciałabym, żeby nam się udało...

U mnie z racji tego ,ze mieszkam w UK pierwsze usg 12 tydz wiec gdzies koło marca ? musze jakos to przetrzymac :) i dziekuje za gratki

reklama
No wiecie co ??????? :szok: chwile mnie nie było, a Wy tu tyle stron zapisałyście ???????????????? I jak ja mam teraz wszystki odpisac, ajk ja już połowe zapomniałam, co kto pisał ?????????????:szok: hahahaha - żarcik - wszystko sobie zapamiętałam - raczej ... hehehe:-D

A więc szczęśliwa - Witamy na świecie pierwszego wystaranego w 2010 roku maluszka !!!!!!! Życzymy dużo zrdówka !!!!

Fleur - gartulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lil - Ty bzzzzykawico nasza, codziennie - no wiesz:-) ????? Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrr szalona !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha:-D

asienko - witaj i aglądaj do nas częściej !!! Widzę, że obie mieszkamy w tym samym miescie .... Życzę powodzenia w starankach !!!!;-)

mama - zapomniałam co ci miałam napisać !!! :wściekła/y:

Ale się u nas tłoczno i wesoło zrobiło, aż się całą cieszę ....:-)

sergi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry