• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki mama :-D Mam nadzieję, że ja też doczekam takiego terminu jak Szczęśliwa...
A maluch za chwilę dogoni rówieśników - moja znajoma miała podobną sytuację ze swoją córką.

ASIEŃKA- pewnie ,ze mozesz dolączyc-bedzie nam milo!!staracie sie o pierwszego krasnala??

Mama,lil_maja dzięki za przyjęcie:)
tak w skrócie,staram się o pierwszą dzidzie już ponad trzy lata mam zdiagnozowaną endometrioze i jak narazie heh efektów nie ma, ale miałam 3 grudnia inseminacje za tydzień tak 20/21 ma przyjśc@ nie licze za bardzo na powodzenie bo po IUI miałam skutki uboczne ale cuda się zdarzają:tak:
Pozdrawiam

FLEUR- Kochana gratuluję!!bardzo sie cieszę!!super-życze,zebyś na usg zobaczyla śliczną dzidzie:tak::tak:

cieszę sie,ze wlecialaś,ale dzis dzień i Ty i Margolcia-super!!

LIL- ja z metody co 2 dni mam dzieci za kazdym razem dzialania byly w 10,12 i14 d.c. i raz wyszla corka a potem synek..
mi tez gin mowil ,ze co 2 dni jest spoko:tak:

PYSIA- to zbieraj sily na dzialania.:-)Tom wlasnie wrocil i mowi ,ze tuniczka juz wyslana :-Dciekawe kiedy dijdzie w te snieżyce:sorry2:

Mama ja to nawet nie czekam dlugo na przesyłki nawet w tą okropną pogodę :-) no może raz było tak, że faktycznie myslalam ze zniosę jajo... ale wtedy bylo ślisko itp., więc i utrudnienia w ruchu :sorry2: Ja wczoraj zaszalałam :-D
A siły zbieram, zbieram

ASIENKA- jakie to skuki uboczne mialas bo ja tez myslalam i mysle o IUI co prawda nie teraz bo wlasnie stracilam maluszka ,ale za jakis czas...
powodzenia Ci zycze bo 3 lata to szmat czasu....

mama jak narazie ciezko jest mi uwierzyc ,ze nam sie udało mamy taki prezent od Mikołaja bylismy grzeczni :) :)
Margolcja wiec gratulacje :)

Hej, wpadłam na chwile zobaczyć co u Was :-) w końcu jesteśmy w domku i oglądamy MiniMini ;-)

Gratki serdeczne dla Szczęśliwej :* Ale super, że już są razem :-)

A mnie tak dziwnie podbrzusze zaczęło pobolewać. Już w pracy tak miałam, ale nie chciałam o tym pisać, bo myślałam ze przejdzie, ale pobolewa nadal. Trochę się tego obawiam, że jeśli to zagnieżdżanie, to mogę sobie zaszkodzić, bo i wczoraj i dziś musiałam nieść spory kawał drogi ze żłobka do domku moją córcię a waży 11,2 kg.

Kurcze Dziewczyny, to forum tak ożyło że nie sposób wszystko spamietać jak się przeczyta posty od 15 do teraz, no krótką pamięć mam :-p Ale Witam się z Wszystkimi Staraczkami i Zafasolkowanymi :-)

Asienka Witaj kochana i pisz, pisz z nami:-) tu jest fajnie :-)

Fleur Margolcia Gratulacje Dziewczyny Życzę Wam spokojnych ciąży :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PSZCZOLKA- &&&&&&&&&&&&&& zeby wszystko bylo si:)dobrze,ze juz jestes w domku bo ziiiimno jak byk.

FLEUR- wiem,ze po takim czasie ciezko uwierzyc,ciesze sie z Tobą i czekam na dalsze wiesci..kiedy usg??

ja zmykam na chwile,moze wlece jak dzieci zasną..

reklama
Pszczółka kciuki zaciśnięte!

Mama to tylko 3 przytulanka w cyklu wystarczą? Kurcze w sumie to racja...brzmi sensownie...To na kiego grzyba ja od zeszłej środy dzień w dzień się staram? Kurczaki co mi odbiło??? BUUUUUUUUUUUU!!

Fleur dołączam swoje gratulacje!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry