• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOSEPHINE- lec,zalatwiaj i wracaj cala -ng nie polam na tej slizgawce...;/
PYSIA- czesc piekności-zamowilam wczoraj atramentową tuniczke :)
MARGOLCIA- no to faktycznie Wam sie udalo rzutem w jajeczko :))niech nam maluszek rosnie zdrowo!!

ide suszyc wlosy.

reklama
MArgolcia a u mnie wsio ok :-D:-D:-D a dziś przeglądalam to forum sprzed kilku miechów i wlasnie tam byly Twoje posty... ja patrzę, a tu margolcia na ostatniej stronie forum... kurde ściągnęlam Cię myslami, bo chwilę temu myslalam co u Ciebie:-D
Krzysia eee to będziemy damy..... bo my bawimy się jak damy, a jak nie damy to nie bawimy się :-D:-D:-D A super ten kolorek - pewnie :-) Na pewno będziesz uroczo wyglądać :tak::tak::tak:

Kurde to już nas niewiele pozostało na placu boju. Ja wczoraj sobie zdalam sprawę, że 6 miechów temu odstawiłam tabsy...

Jos trzeba tak kombinować, żeby było nam jakoś łatwiej :) Ale człowiek zawsze jakoś sobie poradzi - tylko najgorszy strach przed....

Mama - tulę i wierzę, że kolejna ciąża zakończy się sukcesem....Nie przestaję trzymać kciuków.

Agnieszka - buziaki dla Szczęśliwiej - niech to będzie jej szczęśliwy dzień :)))

Margolcia - bardzo mi się Twój post spodobał, bo dla mnie też nierealne jest nie myśleć o starankach...Nie umiem odpuścić...Tobie serdecznie gratuluję! Nie wiem co to ten castangus, ale zmartwiły mnie te starania co 2-3 dni, ja w tym miesiącu poszłam na całość i z desperacji starałam się dzień w dzień - czyli coś czuję, że nie ma nadziei jednak :(

Ja już wcześniej chciałam pisać, ale ostatnie tygodnie przespałam właściwie. Masakrycznie się czuję, dzisiaj jest lepszy dzień to odpaliłam kompa i piszę.
Ściągałyście mnie wszystkie myślami, a teraz będę do was zaglądać, mam nadzieję , ze w miarę często.
No pięknie się bawicie Damy:-D:-DPysia dobry tekst!!
Mój mężulek jak wyjeżdżał to stwierdził- zasiałem, mogę spokojnie jechać:-)

Jeszcze się zapisy na 2011 nie skończyły- także wszystkie macie szansę, lista otwarta!!

lil castagnus to ziołowe tabletki regulujące cykl. A i jeszcze oprócz starań co 2, 3 dni to był pierwszy miesiąc kiedy po staraniach leżałam co najmniej godzinę- najczęście zasypiałam. Takie przykazania dała mi ginka- u mnie poskutkowało

Ostatnia edycja:
czesc babeczi..

wczoraj wieczorem dostalam krwawienie,dzis to juz mega @-leci jak z kranu...
odebralam bete-25..

moja Niunia odeszla...jestem mamą 4 dzieciaczków-z czego 2 na zawsze bedzie w moim matczynym sercu,nigdy nie przytulilam,ale pokochalam...

mama tule, moglas miec 4 dzieci, szok:-(!!!! Ja nie wiem co przechodzisz, ale mysle ze gdyby mi sie to przytrafilo rozdarloby mnie to na kawaleczki:-(, wiec pewnie czujesz podobnie, moge jedynie sobie to wyobrazic.

Witam Dziewczyny:-)
Mam pytanie, moge do Was dołączyć? Tutaj jest tyle zafasolkowanych że aż miło sie czyta:tak:i za te starające też trzymam kciuki:)

PYSIA- no tak,my damy :):):)))
MARGOLCIA- ja tez teraz lezalam po godzinie i przytulanki byly tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. na 26 dniowe cykle i tez sie udalo zajść,ale niestety...

LIL- prosze nie tracic nadziei...dzialania byly-czekamy na efekty.

Krzysia ;-);-);-) a moje 2 ostatnie cykle trwaly po 31 dni - oby tak dalej... może się uregulują na cacy w końcu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AMALFI- dziekuje kochana...ja tez mam rozdarte serce...moglabym teraz plakac,ale nie ma męża ,dzieci sa kolo mnie a juz sie tyle wyplakalam po nocach ,ze glowa mnie do dzis boli...staram sie trzymac..
mam dzieci
mam męża
mam Was....

to bardzo duzo!

ASIEŃKA- pewnie ,ze mozesz dolączyc-bedzie nam milo!!staracie sie o pierwszego krasnala??

PYSIA- &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby sie uregulowaly,ja teraz poczekam za 2 cykle zeby zobaczyc "na czym stoje"..;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Krzysia będziecie walczyć o 3go maluszka?
Musisz trzymać się dzielnie, a masz takie wsparcie, że ho ho i nigdy nie zostaniesz sama
My za miesiąc ruszamy z koksem chyba :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry