Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie ok. Jutro i w pt mam urlop, bo musimy z mężem posprzątać caaaaałe mieszkanie po remoncie, więc mniej będę myśleć o testowaniu :-) A niektórzy ludzie to nie mają taktu.
Nie przejmuj się babsztylem
Moja matka mi tak truła - najpierw studia. No to skończyłam studia z dwójką dzieci (jedno w brzuchu) A ona teraz mnie przeprasza że we mnie nie wierzyła itp. Niektórzy ludzie po prostu zazdroszczą nam młodości i tyle 

A przed sekundą przyjechali obaj kurierzy więc idę otwierać paczki 
Maran hej, co prawda nie miałyśmy okazji ze sobą się poznać, ale miło mi :-) i łapię fluidkia Ty już prawie na końcówce:-) Jak Ci się mieszka w Irlandii? Byłam tam 9 m-cy ale w Cork, było fajnie.
Fakt, w Irlandii jest łatwiej żyć, ale nie wiem czy dałabym radę tam wrócić. Fajnie, że jesteście oboje zadowoleni i dzieci tam będą dorastać więc też nie będą miały problemów z zaklimatyzowaniem się :-)