• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Monisia ja też łapię garściami :-) zaraz polecę po worek świętego Mikołaja i do niego nałapię :-D

KrólowaFal daj znać jak już będzie po konfrontacji :-)

Anuszka niestety nie umiem Ci pomóc, bo nigdy nie brałam wiesiołka. A może to jednak ból owulacyjny???

reklama
oj chyba zbyt mocny na owulkowy... aż sie zwijałam z bólu i nie mogłam ustać ani usiedzieć
na początku się cieszyłam bo ból był mały i myślałam właśnie, że to owulkowy ale zaczął sie nasilać

Agnieszka.kk witaj i dzięki za wiadomość. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wszystko przebiegło bezproblemowo :-D

ja na skorcze nie pomoge... choc wiesiolka lykalam przez 3 cykle nigdy takich boli nie mialam. Teraz jem siemie lniane - jak dla mnie bezpieczniejsze i mozna jesc / pic caly cykl.

Szczesliwa &&&

Dziewczynki, jak wyglada porod po cc - mozna rodzic sn, czy trzeba tez miec cc, czy mozna wybrac jak sie chce?

Gwiazdeczko miałaś cc? Bo ja tak i wiele razy się nad tym zastanawiałam. Podobno zalezy kiedy będzie ponowny poród, ale szanse na sn są duzo. Lekarze przede wszystkim boją się oto, żeby się rana nie rozeszła.

reklama
mamusia tule Cie i myślami jestem z Tobą kochana... tak strasznie mi przykro...
marcepanku trzymaj sie dzielnie i wierze, że Nikola zechce jeszcze troszke u mamusi posiedzieć...
aga będzie dobrze i juz niebawem utulisz Kubusia :*
pozdrawiam wszystkich i dużo dobra zyczę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry