• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ten tydzień jakiś ciężki jest dla wszystkich. Odechciewa mi się wszystkiego. Nawet Emi czuje mój nastrój to się rusza jak tylko rękę przyłożę żebym się nie denerwowała :-( Mam nadzieję że Marcyś wytrzyma jeszcze trochę :tak: Jeśli maluch jest silny to już ma szanse na przeżycie 50% a z każdym dniem większe :tak:
mama - masz rację - pusty dom bardziej zżera a z takim kawalerem mamusinym na pewno nudzić się nie będziesz :-)

Idę do Karoli, zobaczę piżamkę do torby dla siebie i może coś jeszcze tam wrzucę.

reklama
Już jestem, a tu takie smutne wieści.

Mama przytulam Cie mocno... :-( [*] [*]

Marcepanku trzymaj się dzielnie i niech Nikolka jeszcze siedzi u Ciebie w brzusiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Królowa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol widać przed dzieckiem nic się nie ukryje ;-) ale prezent super:tak:

Josephine moja kuzynka urodziła dwie córeczki, jedną w 27 tyg. a drugą też coś koło tego i w szpitalu musiała dostawać leki na rozwój płucek. Były maleńkie jak się urodziły ale teraz to już duże panny, jedna ma 6 a druga 3 latka. Więc jest szansa, ze z Nikolką wszystko będzie dobrze. Oby tak było.

zapytalam Marcepanka o tyg,ciazy i synka-odpisala

dziekuje Wam bardzo.mowią ,ze niby juz w 25t.c. mozna uratowac dziecko,ale dla Nikoli to minimum 30 t.c. jest za mala ,zeby teraz miala szanse na normalne życie..a i tak nie dają zapewnien,ze w 30 t. nie bedzie komplikacji w Jej rozwoju.wiec marze jak najdluzej donosic!
Malego moglam zobaczyc 2 razy na chwile-tak strasznie plakalaz mi samej znow chce sie ryczec:((

To nie do końca rozmowa. Zamawialiśmy kalendarze firmowe i boje się jak wyszły. Mimo, że były konsultowane z p. Dyrektor to mogą się jej nie spodobać i wtedy ja po d**** oberwę. No bo ktoś musi. A ja tak nie cierpię jak ona po mnie jeździ!!

Marcepanku trzymaj się. Już mało zostało!

KrólowaFal nie martw się, pewnie się jej spodobają i jeszcze Ci podziękuje.

Biedny Marcepanek, tak mi przykro :-(

Witam Kochane!!!!
KRZYSIENKO - tule Cie z całego serca.....tak bardzo mi przykro....dla Twoich Aniołków
[*]
[*].......
MARCYS - cały czas tzrymam za Was &&&&&&&&&&&&&&, musi byc dobrze!!!!!
Dla Was moje kochane staraczki porcja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

Teraz ja łapie fluidki!!

Jeżeli dyrektorka powie że ładne to będę pod wrażeniem a jak mi podziękuje to zemdleje!!

Ostatnia edycja:
reklama
PROSZE O RADĘ...
chyba mam skurcze od wiesiołka, podobno wywołuje prawda???
wczoraj w pracy myślałam, że umrę... a jak badałam sobie szyjkę to mnie też bolała ... bardzo ...
niby można brać wieśka do owulki ale ja jeszcze nie mam narazie...
no i nie wiem czy sie martwić czy to od wieśka... czy nie ... nigdy wcześniej nie miałam takich długich i bolących, zdarzały się ale nie aż tak ... dziś już boli ale mniej...
bo na owulke taki ból to chyba odpada?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry