• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KROLOWA,GWIAZDECZKA- dziekuje :(

info od MARCEPANKA- nie wychodzi dzis bo nocne ktg wykazalo mase skurczy i nie ma narazie szans na wyjscie...lekarze juz mowa o podaniu lekow na rozwoj pluc dla Malej bo nie wiadomo jak dlugo uda sie powstrzymac ta sytuacje...a to dopiero 25ti 3d.ciąży- także nadal trzymajmy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nasze dziewczyny!!!

mojego dziecka nie dalo sie urtaować ,ale Nikola musi byc silna i wygrać dobry start!!!

mamaus tule mocno... tak mi przykro... jeju...
chyba jedyne pocieszenie to, ze poronilas naturalnie, nie bylo interwencji mechanicznej, i jeszcze bedziecie mogli miec dzieci
bo ja jestem pewna, ze jeszcze do was bocian zawita
tule cie mocno, wiem ze nie odejme bolu, ale czas na pewno... a dla aniolkow zaplamam lampeczki !!!!

boze.. doczytalam o marcepanku... co za dzien...
kciuki oby wszystko bylo jak trzeba i nikola poczekala jeszcze troszke!!!!!!&&&&&

Ostatnia edycja:
czy ktos wie w kotrym tygodniu nawet dla wczesniaka jets juz 'bezpiecznie', tak ze sa spore szanse na przezycie?
ile musialby marcpenake jeszcze minimum wytrzymac? 29? 30? 31?

dziekuje Wam kochane za wsparcie!!zawiozlam dzis Zuze a Domi jest ze mną-dla towarzystwa....nie chce byc ani minuty sama dzis...
KROLOWA- &&&&&&&&&& za rozmowe-nie daj sie!!!

JOSEPHINE,SOL,MAJQA- dzieki...

ciezko jest bardzo ,ale + taki ,ze bez zabiegu ,bez rozląki z dziecmi,bez traumy szpitalnej....

nasza Marcepanek tez pewnie cierpi-tyle nie widzi synka...biedna ..

mamus tule... 3majcie sie mocno... powoli staniecie na nogi !!!!
no marcepankow na pewno jest ciezko... nie wiem ile musi jeszcze wylezec? ktos wie ile tygodni trzeba miec minimum????
a jej synek pewnie jets zagubiony... ale na wizyty chyba moze chodzic, co?

reklama
JOSEPHINE- ja nie wiem jaki tydzien jest bezpieczny to tez zalezy od dziecka-napisze zaraz do Marcepanak i zapytam co mowia lekarze...a synek pewnie moze odwiedzac ,ale czy przychodzi to nie wiem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry