• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Gwiazdeczko no to u Ciebie też można powiedzieć, ze jakieś objawy się ukazują :-) a my niby coś mamy ale tak jak pisała KrolowaFal lepiej się nie nastawiać, czyli ja się też nie będę nakręcała.

reklama
KrolowaFal to ja też na razie nie dziękuje :-) a myślisz, że tak późno możesz mieć owulację? A obserwujesz śluz? Bo ja drugi cykl obserwuje i mniej więcej wiem kiedy mogłam mieć owulkę. A ciekawe jak tam wyniki Mamy.

No cóż... Wg śluzu to owulacje miałam już dawno. Teraz nie wiem co mam, bo mam wrazenie, że zaraz okres dostanę i przez wkładę nie wiem jak wygląda. Ale raczej jest gęstrzy, bardziej mleczny i mniej ciągnący. Więc już po owu.

No to dziewczynki objawy sie pokazuja :-) super! U mnie narazie nic...tylko piersi bola i czasami podbrzusze zakluje.

To ty niezłe objawy masz. Coś czuje, że ty pierwsza jesteś w kolejce do zafasolkowania. Tak przy okazji jak długi masz cykl?

U mnie cykle ciagna sie w nieskonczonosc najdluzszy byl 70dni, a teraz to tak ze 40. Ale od dzisiaj biore luteine, wiec mam nadzieje, ze wyrowna. Moim zdaniem juz po owu, sluz juz nieplodny, szyjka sie zamyka. Wiec nie ma na co czekac. Co do kolejki, to sama nie wiem ktora jestem, najwazniejsze, ze w kolejce :-)

KrólowaFal no to czekamy co będzie :-) oby było dobrze :-D

Gwiazdeczko i obyśmy potem wszystkie stały w kolejce do usg itp. :-D

Dziewczynki, ja uciekam na śniadanko.

Pscółko - prezent już od nas dostała bo dorwała paczkę jak tylko przyszła :-D A dostała tego żółwika lampkę projektor gwiazdek :tak:

Gwiadko - jesteś w kolejce i mam nadzieję że królewicz szybko doczeka się rodzeństwa :tak:

Idę się położyć bo mi coś niedobrze :sorry:

czesc babeczi..

wczoraj wieczorem dostalam krwawienie,dzis to juz mega @-leci jak z kranu...
odebralam bete-25..

moja Niunia odeszla...jestem mamą 4 dzieciaczków-z czego 2 na zawsze bedzie w moim matczynym sercu,nigdy nie przytulilam,ale pokochalam...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry