• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gwiazdeczka ale twój synuś ma już 4 latka, więc myślę, ze mogłabyś, ale jeśli synuś był duży i druga dzidzia tez duza będzie to pewnie cc, ale ja się nie znam.

Maran hej, co prawda nie miałyśmy okazji ze sobą się poznać, ale miło mi :-) i łapię fluidki :-D a Ty już prawie na końcówce:-) Jak Ci się mieszka w Irlandii? Byłam tam 9 m-cy ale w Cork, było fajnie.

KrólowaFal nie chce mówić, ale "a nie mówiłam" :-D Gratuluję:-)

m10.jpg
KrólowaFal 4 YOU

Dzieki kochana!

Ale inna sprawa mi humor pogorszyła... Dostaliśmy od innej formy kalendarz gdzie poza zdjeciami inwestycji byly dzieci. No i pozwoliłam sobie powiedzieć, że może w przyszłym roku pomyślimy o podobnym. Od razu padła odpowiedz jednej z koleżanek że nie mamy ani dzieci ani nawet wnuków, żeby można było je umieścić. Więc inna koleżanka powiedziała: Niech się młoda postara (młoda czyli ja). Na co Pani dyrektor od razu straciła dobry humor i naburczała, że ja to najpier powinnam studia skończyć (jedne kończe w czerwcu ale nie o takie jej chodzi) i mam sobie bzdurami głowy nie zawracać bo jeszcze mam czas.

No i weź tu się ciesz...

jestem ponownie..
MARAN- dzieki ...
KROLOWA- brawo-gratki!! zdolniacha!!!:)
AGNIESZKA- dzieki za info- SZCZESLIWA- badz dzielna-jestesmy z Tobą i czekamy na Kubusia:tak::-)

ja zaraz sie biore za obiad.

Mama ja do Ciebie tez pisałam :-)

KrólowaFal nie przejmuj się dyrką, a ona ma dzieci? To Twoje życie i twoja sprawa :-D

reklama
KrólowaFal ostatnio tak rozmawiałyśmy z koleżanką w pracy i stwierdziłyśmy, ze NAJMNIEJ wyrozumiałe w sprawie dzieci i ciąży współpracowników są kobiety dojrzałe, które same mają juz dzieci. Wierzę, że mogło Ci się zropbić przykro, a ty im zrób psikusa i niech tu fasolka pokaże II na teście mamusi w przyszłym tygodniu i jeszcze fige z makiem im pokaże :-P bedzie dobrze :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry