margolcia - zagladaj, zagladaj !!! Gratuluję, tylko nie widze suwaczka ciązowego,więc pytam, który to tydzień ??? Co do nie myslenia, to masz racje, stara bujda, nie mysleć - ale jak tu nie myslec o czyms, czego się pragnie tak bardzo ... tak naprawdę nie da się !!! Jeszcze raz serdecznie Ci gratuluje !!!
mamuniu nasza - tak mi przykro, ale i tak wiem, że będziecie mieli z Tomem jeszcze jedną kruszynkę, jesteś młodą silną zdrową kobietą, urodziłaś juz dwojke pieknych dzieci, to i trzecie urodzisz ... tak myślę !!!
szczęsliwa - czekamy na Kubusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będziesz chyba naszą pierwszą wystaraną ???!!!!
anuszka - witaj, co do wiesiołka nie wydaje mi się, by mógł aż tak ostro podziałać, ale nie brałabym mimo wszytsko go na Twoim miejscu, myślę, że jeśli ból nie ustąpi, to powinnas isc do lekarza, a może to faktycznie silny ból owulacyjny ?
gwiazdeczka - podobno lepiej po cc mieć cc tak powiedział lekarz mojej siostrze i dobrze jest odczekać min 3 lata, a lepiej około 5, ale co lekarz to mówią co innego, słyszłam tez , ze nie ma przeciwwskazan do naturalnego porodu po cc, aczkolwiek nie znam nikogo osobiscie, kto by rodził naturalnie po cc .... to tyle mojej wiedzy na ten temat ...
królowa - no widzisz, się przejmowłąś, że szefowej się kalendarze nie spodobaja a tu pochwała !!! Głowa do góry i uwierz w siebie !!!!!!!!
A ja sobie czekam na koleżnka, przyjdzie z półtoraroczną córunią za pół godzinki na kawke i ploty !!!